Sešu stundu operācija: jauna informācija par Saimona Kauela veselības stāvokli (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Saimons Kauels
Saimons Kauels Foto: SIPA/Scanpix

Augusta sākumā Saimons Kauels, nokrītot no elektriska braucamrīka, salauza mugurkaulu. Cietušā kolēģis Hovijs Mandela nu atklājis, kāds ir Kauela veselības stāvoklis.

11. augustā norisinājās pirmā jaunās "America's Got Talent" ("Amerikas talanti") sezonas epizode, kurā tiesneši Hovijs Mandela, Sofija Vergara un Heidija Kluma veltīja labus vārdus savam ceturtajam kolēģim Saimonam. Prombūtnes laikā Kauelu aizstāj dziedātāja Kellija Klārksone.

"Mēs uztraucāmies par mūsu draugu, bosu un līderi Saimonu Kauelu, kuram, kā dzirdēts, ir pārsteidzoši labi, ņemot vērā notikušo," pēc nofilmētās epizodes sacīja 64 gadus vecais tiesnesis Hovijs Mandela.

Viņš turpina: "Jaunākais, ko esmu dzirdējis, ir tas, ka pēc sešu stundu operācijas, dažiem lauztiem diskiem un stieņa, kas ielikts mugurā, vakar viņš jau bija kājās. Tomēr, kā es jau teicu citiem, es nerēķinos, ka atkal redzēšu Saimonu pirms šīs sezonas beigām."

Atgādinām, ka 60 gadus vecais mūzikas kritiķis tika hospitalizēts, lai viņam veiktu operāciju. "Viņam viss būs labi, viņam tiek sniegta labākā medicīniskā palīdzība," medijiem par situāciju izteicās viņa menedžere.

Operācija tika sākta sestdienas, 8. augusta, vakarā. Iepriekš Kauels arī ir piedzīvojis smagu kritienu.  2017. gadā viņš nokrita pa kāpnēm pie savas Londonas mājas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu