Nīderlandes karalis un karaliene publisko atvainošanos pēc Covid-19 ierobežojumu pārkāpšanas Grieķijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA

Nīderlandes karaliene Maksima un karalis Vilems Aleksandrs ir reaģējuši uz skarbo kritiku internetā pēc tam, kad abi Grieķijas atpūtas laikā iemūžināti, pārkāpjot sociālās distancēšanā prasības.

Karaliskais pāris kopā ar savām trim meitām jau vairākas nedēļas atpūšas Grieķijas salā Milo. Tieši tur uzņemta kāda fotogrāfija, kas pierāda, ka pāris neievēro noteikumus, kuri paredzēti, lai novērstu Covid-19 izplatību. 

Internetā publicētā fotogrāfijā redzams, kā karaliene Maksima un karalis Vilems pozē kopā ar kādu restorāna darbinieku, mazāk nekā viena metra attālumā viens no otra.  

Nu karaliskais pāris publiski atvainojās par to, ka nav ievērojuši Nīderlandē noteikto 1,5 metru sociālās distancēšanās prasību, kā arī nav valkājuši sejas maskas. 

"Fotogrāfijā, kas parādījās plašsaziņas līdzekļos, mēs ieturam pārāk mazu distanci. Spontāna mirkļa laikā mēs tam nepievērsām uzmanību. 

Protams, ka mums vajadzēja to darīt, jo, lai kontrolētu vīrusu, ir svarīgi ievērot izstrādātās vadlīnijas un noteikumus arī brīvdienās," personīgā vēstulē rakstīja pāris. 

Arī restorāna darbinieks norādīja, ka fotogrāfija bija "kļūda" un tika uzņemta privātajam arhīvam.

Daudzi cilvēki atzinīgi novērtēja to, ka karalis un karaliene ir spējuši atvainoties par savu cilvēcisko kļūdu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu