Nikolu Kidmenu piemeklējis "Posts" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikola Kidmena un Hjū Grants seriālā "Posts"
Nikola Kidmena un Hjū Grants seriālā "Posts" Foto: HBO

Pie skatītājiem nonācis jauns kanāla HBO mistēriju drāmas seriāls "Posts" ("The Undoing"), kas Latvijā skatāms "LMT Viedtelevīzijā" un kas veidots pēc slavenās Žana Hanfa Korelica (Jean Hanff Korelitz) noveles "Tev to vajadzēja zināt" ("You Should Have Known") motīviem. 

Galvenajās lomās varēs vērot oskaroto aktrisi Nikolu Kidmenu (Nicole Kidman) un godalgoto aktieri Hjū Grantu (Hugh Grant).

Seriāla sižets vēsta par veiksmīgu terapeiti Greisu Freizeri (Nikola Kidmena), viņas vīru Džonatanu (Hjū Grants) un viņu jaunāko dēlu, kurš mācās elitārā Ņujorkas privātskolā. Viņi dzīvo tieši tādu dzīvi, par kādu vienmēr ir sapņojuši. Taču

Greisas šķietami perfektā ikdiena pēkšņi sagriežas ar kājām gaisā un to pārņem haoss, ko izraisa vardarbīga nāve un briesmīgu atklāsmju ķēde.

Balstoties sabiedrības pieaugošajā interesē par viņu gaitām, Greisa mēģina uzsākt un nodrošināt jaunu dzīvi sev un savam dēlam.

Galvenās lomas atveidotāja Nikola Kidmena aktrises karjeru sāka ar dažādām lomām Austrālijas filmās un TV šovos, lielāku publikas ievērību un atpazīstamību iegūstot ar lomu 1989. gada trillerī "Nāvējošais klusums" ("Dead Calm"). 2002. gadā saņēmusi Amerikas Kinoakadēmijas jeb "Oskara" balvu  kā labākā galvenās lomas aktrise filmā "Stundas" ("The Hours"). Ieguvusi arī četras Zelta Globusa, divas Emmy balvas, BAFTA kino balvu, kā arī Ekrāna aktieru ģildes balvu. Kidmena norāda, ka agrā bērnībā viņas pirmā iedvesmotāja kļūšanai par aktrisi bija Margareta Hamiltone (Margaret Hamilton), kura filmā "Ozas zemes burvis" ("The Wizard of Oz") atveidoja ļauno raganu.

Nikola Kidmena "Posts"
Nikola Kidmena "Posts" Foto: HBO

Hjū Granta varonis Džonatans ir plaši atzīts bērnu onkologs, gādīgs vīrs un mīlošs tēvs. Viņa pagātne tiek pakļauta rūpīgai pārbaudei un izmeklēšanai, kad viņš ļoti pēkšņi pazūd.

Starptautisku atzinību aktieris guva pēc lomas 1994. gada filmā "Četras kāzas un vienas bēres" ("Four Weddings and a Funeral"), par kuru ieguva gan BAFTA filmu balvu, gan arī Zelta globusa balvu kā labākais galvenās lomas aktieris.

Seriālu veidotāju vidū ir Emmy, Oskara un Zelta Globusa balvas saņēmusī režisore Sūzena Bīra (Susanne Bier) un Emmy balvas saņēmējs, seriāla "Lielie mazie meli" ("Big Little Lies") veidotājs Deivids Kelijs (David E. Kelley).

Nikola Kidmena intervijā Glamour izteikusies, ka Deividam izdevies izveidot vēl vienu seriālu, kura centrā ir aizraujoša un sarežģīta sievietes loma.

Nikola Kidmena "Posts"
Nikola Kidmena "Posts" Foto: HBO

Lai arī bija plānots seriālu nodot skatītāju vērtējumam jau pavasarī, Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ pirmizrāde vairākkārtīgi tika atlikta. Jaunais pirmizrādes datums plānots oktobrī. Kamēr gaidām seriāla nodošanu plašākai sabiedrībai, filmas oficiālo treileri var noskatīties šeit.

Līdz šim Nikolu Kidmenu skatītāji varēja vērot populārajā HBO seriāla "Lielie mazie meli" vienā no galvenajām lomām.

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu