Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Mēs te cenšamies izdzīvot!" Slavena aktrise sanikno seksa biznesa darboņus (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Bella Torna
Bella Torna Foto: AFP/SCANPIX

22 gadus vecā amerikāņu aktrise Bella Torna nesen piereģistrējās vietnē "OnlyFans", piedāvājot aplūkot ekskluzīvu saturu vien par 20 dolāriem (16,90 eiro) mēnesī. Pirmajā dienā viņa nopelnīja 1 miljonu ASV dolāru (842 tūkstošus eiro), kas pamatīgi nokaitinājis seksa biznesā strādājošos. 

Sākoties pandēmijai, vairāki uzņēmumi saskārās ar finansiālām grūtībām, taču ne "OnlyFans". Vietne, kurā lietotāji var par maksu tirgot savu radīto saturu, kopš marta piedzīvojusi strauju jaunu abonentu pieaugumu.

Lai arī "OnlyFans" kopš tā rašanās 2016. gadā pārsvarā izmanto seksuālo pakalpojumu sniedzēji, vietnei ir pievienojušās arī vairākas slavenības. Tas palīdzējis mājaslapai iemantot popularitāti, taču lietotājiem, kas nav slaveni, radījis milzīgus zaudējumus.

Nesenākais gadījums, pēc kura ļaudis cēla trauksmi, bija aktrises Bellas Tornas piereģistrēšanās "OnlyFans" - pirmajās stundās vietne uz mirkli esot "salūzusi".  "Šī ir pirmā platforma, kurā es pilnībā kontrolēju savu tēlu; bez cenzūras, bez nosodījuma un bez pazemošanas," vēstīja Torna, kura pirmajā dienā kļuva par miljonu bagātāka. Tiesa, vietnē viņa nepublisko savus kailfoto.

Sociālajos tīklos vairākas seksa biznesa darbones ceļ trauksmi, sakot, ka Torna viņām nozog iespēju piepelnīties.

"Viņa nekad nesapratīs, kā tas ir būt šajā industrijā - aizspriedumi, risks nesaņemt darba piedāvājumus, patiesi smagais darbs, kas jāiegulda, u.tml. Tas ir ļoti aizvainojoši. Mēs te cenšamies izdzīvot!" - vēstīja kāda "OnlyFans" satura radītāja. 

Jāpiemin, ka Torna iepriekš filmējusies pieaugušo filmās un saturs ar viņas piedalīšanos joprojām atrodams interneta dzīlēs.

Tikmēr kāds cits komentēja: "Es reti kad publiski kauninu cilvēkus, bet, sasodīts, Bella Torna ir "sačakarējusi" daudzu cilvēku dzīves. Internetā ir atrodami viņas kailfoto, bet viņa pieprasa naudu par fotogrāfijām, kurās redzama apakšveļā. "OnlyFans" ir iznīcināta viņas melu dēļ.

Seksa industrija ir īsts darbs, bet Bella Torna par to vienkārši pasmējās.

Viņai nav ne jausmas, ko nozīmē strādāt šajā nozarē. Viņa ir noniecinājusi ikvienu seksa darboni, un neviens to neaizmirsīs."

Torna pēc kritikas saņemšanas publiski atvainojusies seksa industrijā strādājošajiem. Viņa rakstīja, ka vēlējusies pievērst uzmanību mājaslapai, tādējādi, mazinot aizspriedumus par to. Pievienojoties "OnlyFans", viņa cerēja, ka ar savu dalību iedrošinās arī citus izmantot mājaslapu, lai radītu daudzveidīgu saturu un satura veidotāji varētu saņemt atlīdzību. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu