Kas gaidāms "Lauku sētas" jaunajā sezonā?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna
Šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna Foto: publicitātes

No 2. oktobra piektdienu vakaros plkst. 21.00 kanālā TV6 būs vērojama realitātes šova “Lauku sēta” jaunākā sezona.

Pirmo reizi šova vēsturē sacensības norisināsies saimniecībā pie jūras Kurzemē, Ģipkā, kur čaklos strādniekus uzņems saimnieki Ieviņa un Ainars. Visas sezonas garumā dalībnieki sacentīsies par galveno balvu 7000 eiro vērtībā.

Septiņas daiļas meitenes un septiņi spēcīgi puiši no visas Latvijas būs ieradušies īstenā Kurzemes sētā, Ģipkas pagastā, mājā ar interesantu nosaukumu - “Joki”.

Saimnieki Ieviņa un Ainars
Saimnieki Ieviņa un Ainars Foto: publicitātes

Lai gan no pirmā iespaida šķiet, ka šajā saimniecībā darbu daudz nevarētu būt un viss ir skaists un sakopts, saimniekiem ir daudz ideju padomā gan sētā, gan ārpus tās, arī pašas sētas saimniecība ir varen liela, kas jau pasaka priekšā - darba būs gana! Saimniecei ir vairākas ieceres - būs jāatjauno saimnieku bērnu ārā veidotais baseins, kā arī lielais šķūnis būs jāpārkrāso.

Arī šogad šova vadītājs būs Jānis Rāzna, kurš, kā jau katru sezonu, pamanīs visu - gan sliņķus, gan čaklos. "Esmu pārliecināts, ka šī sezona "Spēks un Daile" pārsitīs visas iepriekšējās. Man pašam brīžiem bija sajūta, ka esmu kādā augsta līmeņa Holivudas spriedzes filmā, jo dalībnieku atklātā bravūrība un tiešums viedokļu cīņās kombinācijā ar vairākos līmeņos sazarotu (ne)uzticības stratēģiju visu tā samudžināja, ka brīžiem teiciens “Izdzīvo stiprākais” pieņēma pavisam reālus un fiziskus apveidus," saka Rāzna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu