"X Faktora" uzvarētāja Elīna Gluzunova palielinājusi krūtis (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova ļāvusies drosmīgām pārvērtībām - viņai veikta krūšu palielināšanas operācija.

Gluzunova sociālajā vietnē "Instagram" šā gada maijā paziņoja, ka vēlas palielināt krūtis, jo vairs "nespēj sevi pieņemt" - dziedātāju visvairāk skumdināja tas, ka krūtis vairs nebija tik tvirtas kā agrāk.

Nu klīnika, kurā Elīna veica krūšu palielināšanas operāciju, vietnē "Instagram" ievietoja vairākas fotogrāfijas no operācijas gaitas. 

Attēlos redzami foto pirms un pēc krūšu palielināšanas. "Operācija noritēja mierīgā garā un tieši tā, kā ieplānots! Elīna pirms operācijas teica, ka nav satraukusies, un arī šobrīd - pēc korekcijas - jūtas labi un harmoniski," teikts pie fotogrāfijām. 

Arī pati Gluzunova sociālajos tīklos dalījās ar pēcoperācijas sajūtām: "Jūtos lieliski, nedaudz velkošas sajūtas, bet nekas nesāp! Garastāvoklis ideāls, miegs jau sen nav bijis tik dziļš un labs!" 

Savukārt izdevumam "Privātā Dzīve" viņa atklāja: "Manas krūtis nebūs pārspīlēti lielas, bet gan tādas, lai es pati sev šķistu sievišķīga." Tāpat viņa piebilda, ka operācija sadarbības ietvaros veikta par brīvu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu