"Nevarēja samīļot un sabučot meitas!" Kasparam Daugaviņam liegts satikt ģimeni (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja uzbrucēja Kaspara Daugaviņa sieva Santa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja par grūto laiku, kam cauri iet viņas ģimene, - Covid-19 dēļ hokejists nedrīkst satikt savu sievu un bērnus.

Kamēr vīrs spēlē Krievijā, Santa ar abu meitām dzīvo Latvijā. Septembra sākumā Daugaviņš ar komandu ieradās Latvijā, taču Covid-19 ierobežojumu dēļ viņam nācās ievērot stingrus noteikumus – uzturēties tikai viesnīcā un sacensību vietā, tādēļ viņam bija liegts satikt ģimeni.

"Mums kā ģimenei jādzīvo šķirti uz nenoteiktu laiku. Kaspars uz Krieviju devās jau jūlija beigās, un tagad viņu redzēsim tikai oktobra vidū, kad atkal būs spēle Rīgā. Tas ir ļoti grūti, ļoti… Gan man, gan mūsu meitenēm, gan viņam,"

bilda Santa.

Lai tomēr ieraudzītu vīru klātienē, Santa devusies uz "Arēnu Rīga", kur klātienē vēroja hokeja spēli starp "Podoļskas Vitjaz" un "Dinamo Rīga". "Turpat hallē satikām Kasparu uz desmit minūtēm, parunājāmies, tiesa, ieturot lielu distanci. Viņš nevarēja samīļot un sabučot meitas. Nevienam ko tādu nenovēlu..."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu