Gaidībās esošā Krisija Teigena nogādāta slimnīcā spēcīgas asiņošanas dēļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/chrissyteigen

Topošā trīs bērnu māmiņa, mūziķa Džona Ledženda sieva Krisija Teigena sociālajos tīklos dalījusies ar satraucošiem jaunumiem - viņa nonākusi slimnīcā. 

Teigena "Instagram" īsajos stāstiņos atklāja, ka ārsti viņai noteica vairāku nedēļu gultas režīmu, taču pēdējā mēneša laikā viņa piedzīvojusi spēcīgu asiņošanu.

"Gultas režīma laikā es drīkstēju tikai ātri aiziet uz tualeti, un viss. Es gāju vannā divreiz nedēļā, nedrīkstēju iet dušā. Bet es visu šo laiku asiņoju. Esmu grūtniecības otrajā pusē un ļoti asiņoju," atklāta ir Teigena. 

Tiesa, viņa mierina fanus, sakot, ka asiņošana neietekmējot gaidāmā bērniņa veselību. "Mana placenta ir ļoti, ļoti vāja. Es jūtos ļoti labi, bērniņš ir vesels. Aug spēcīgāks par Lunu un Mailzu [Teigenas un Ledženda bērniem - red.]. Viņš daudz kustas un ir spēcīgs, esmu patīkami satraukta, jo viņš ir brīnišķīgs un spēcīgs mazs zēns. Es nevaru vien sagaidīt, kad viņu satikšu," klāstīja Teigena. 

Teigena jau iepriekš atklāti runājusi par savām grūtniecībām, atklājot, ka iepriekšējie divi bērniņi tika ieņemti mākslīgās apaugļošanas ceļā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu