Modele Krisija Teigena zaudējusi savu nedzimušo bērniņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu mūziķis Džons Ledžends un modele Krisija Teigena sociālajos tīklos nākuši klajā ar sirdi plosošu ziņu - pāris zaudējis bērniņu. 

Sestdien Teigena tika nogādāta slimnīcā, jo gandrīz mēnesi esot asiņojusi. “Mums neizdevās apturēt asiņošanu, tādēļ mazulis nesaņēma nepieciešamos šķidrumus. Arī sistēmas un asins pārliešana nepalīdzēja. Ar to vienkārši nepietika,” rakstīts Teigenas "Instagram" ierakstā.

Teigena neslēpa problēmas, ar kurām saskārusies grūtniecības laikā, un dalījās ar tām sociālajos tīklos. Sieviete atklāja, ka visu laiku asiņo un viņas placenta ir ļoti vārga. Modele bija aptuveni ceturtajā mēnesī, kad grūtniecība tika pārtraukta.

“Mēs esam šokā un izjūtam neiedomājamas sāpes,” teikts abu sociālo tīklu ierakstos.

“Visas dienas nevar būt piepildītas ar prieku. Šajās drūmajās dienās mēs skumsim un raudāsim. Taču arī apskausim un mīlēsim viens otru vēl stiprāk un kopā šo pārvarēsim,” sacīja pāris.

Teigena apgalvoja, ka pirmo divu grūtniecību laikā bērnu vārdi tika izdomāti tikai pēc mazuļu nākšanas pasaulē. Pāris atklāja, ka šim bērniņam vārds tika iedots daudz ātrāk. “Viņš mums vienmēr būs Džeks.”

Abiem jau ir divas atvases - Luna un Mailzs, kuri tikuši ieņemti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Ārsti esot apgalvojuši, ka modele nespēj ieņemt bērniņu dabīgā ceļā, taču mazais Džeks pieteicies bez ārstu iejaukšanās.

“Džeks braši cīnījās, lai kļūtu par daļu no mūsu ģimenes, un viņš vienmēr tāds arī būs,” rakstīja pāris. Teigena un Ledžends arī pateicās par abu bērniem un atmiņām, ko ģimene kopā radījusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack - I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu