Foto Latvijā notikusi unikāla modes skate, kurā demonstrēti "gadžeti"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 30. septembrī, unikālā modes šovā plašākai publikai pirmo reizi tika prezentētas jaunākās "Huawei" nēsājamās ierīces. 

Uz modes šovu sabiedrībā zināmus cilvēkus pulcēja stiliste un modele Sintija Selicka-Užane, kura inovatīvās tehnoloģijas pārliecinoši kombinēja ar Latvijas jauno modes mākslinieku tērpiem, pierādot, ka viedierīces kļuvušas par vienu no moderna vīrieša tēla pamatelementiem.

Pasākuma norisi baudīja un modes un tehnoloģiju sinerģiju iepazina tādas pašmāju slavenības kā aktrise un modele Ieva Florence-Vīksne, modes žurnālistes Una Ulme un Līga Zemture, TV personības Lelde Ceriņa un Ligita Mieze, kā arī daudzi citi modes un tehnoloģiju cienītāji. Īpašā klaviermūzikas un DJ saspēles pavadījumā nepiespiestā atmosfērā jaunajā pasākumu telpā modes šovu vadīja šarmantais Aivis Ceriņš.

“Uz ielām vēroju, ka Latvijā cilvēkiem patīk izvēlēties vienveidīgu, pelēku apģērbu. Milānā, Parīzē, Londonā vai jebkurā citā modes galvaspilsētā gan sievietes, gan vīrieši ģērbjas drosmīgāk – pilsēta izstaro enerģiju! Ar šo modes skati gribu rosināt vīriešus arī Latvijā būt spilgtākiem un eksperimentēt, savā garderobē apvienojot ērto un funkcionālo ar drosmīgo. Mūsdienu tehnoloģijas ir kļuvušas gan par neaizstājamu palīgu ikdienā, gan par vienu no moderna vīrieša tēla pamatelementiem, tāpēc šovā kombinēju “gadžetus” ar drosmīgo Latvijas modes mākslinieku radītajiem tērpiem,” ar modes skates ideju dalās Sintija Selicka-Užane.

Lai iezīmētu, kā mūsdienīgam vīrietim lieliski izskatīties jebkurā dzīves situācijā, modes šovā redzamie stilistes izraudzītie apģērbu salikumi iemiesoja četras dabas stihijas – zemi, gaisu, ūdeni un uguni, atspoguļojot arī šā brīža dinamisko dzīvesstilu no ikdienas un atpūtas līdz darbam, biznesam un sportiskām aktivitātēm.

Modes skati atklāja zemes stihija ar jaunā modes mākslinieka, Latvijas Mākslas akadēmijas studenta Romāna Arhipova darinātu tērpu, ko Sintija Selicka-Užane bija izraudzījusies ikdienas aktivitātēm. 

Biznesam Sintija Selicka-Užane izvēlējusies zīmola "Kasher Bloom" topošās kolekcijas apģērbu, kas apvieno neparastu dizainu, eleganci un perfekciju ik detaļā, ļaujot tā nēsātājam justies kā zivij ūdenī ikvienā dzīves situācijā. 

Atpūtu un izklaidi pēc garas darba dienas stiliste salīdzina ar svaiga gaisa malku, lai atkal uzlādētos un atgūtu enerģiju. Tāpēc arī šovam piemeklētais Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Odrijas Bušas tērps atpūtai ir mazliet gaisīgs, viegls un drosmīgs. 

Modes skati noslēdza uguns stihija ar Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Annas Jurjānes radīto silto mēteli, ko Sintija Selicka-Užane izraudzījusies kā piemērotu stila salikumu sportiskām aktivitātēm Latvijas ziemās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu