Žigis atklāj, cik saņem par "Youtube" skatījumiem (28)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Asprātīgajam blogerim un piedzīvojumu meklētājam Žigimantam Krēsliņam (jeb vienkārši Žigim) sociālajos tīklos seko tūkstošiem cilvēku. 360TV raidījumā “Rezervēts” viņš atbildēs uz jautājumu, kur iegūst naudu saviem ceļojumiem.

“Dārgākais ceļojums, kas man ir bijis, ir Jaunzēlande, Austrālija. Tas man izmaksāja kaut kur četrus tūkstošus. Bet es arī naudu vācu kaut kādus divarpus gadus,” saka Žigis, piebilstot, ka dzimšanas dienās jau draugi vairs nejautājot, ko uzdāvināt. Viņi jau zina – ir jādāvina nauda.

Vaicāts, vai saņem naudu arī no “YouTube,” Žigis saka, ka ienākumi no šīs platformas esot, taču tie ir neregulāri un salīdzinoši nelieli: “Pa gadu varbūt piecus sotakus var salasīt. Principā vienu normālu mēnešalgu kaut kur Liepājā.”

Žigis neslēpj, viņam bijuši vairāki piedāvājumi no potenciālajiem sponsoriem ar aicinājumu reklamēt viņu preci vai pakalpojumu, taču viņam šai jautājumā ir sava nostāja: “Es nereklamēju visādus kazino, arī alkoholu un cigaretes.” Arī pirmsvēlēšanu laika piedāvājumam nomelnot konkurentu partijas, par ko solīts “solīds cipars”, Žigis atteicis.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu