Tirdzniecības centra “Alfa” priekšlaukums arhitektūras sasniegumu skatē novērtēts ar atzinību (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Aivars Siliņš

Starptautiskajā arhitektūras dienā svinīgā ceremonijā Rīgas pilsētas arhitekta birojs sveica arhitektūras skates “2020. gada balva Rīgas arhitektūrā” finālistus. Tirdzniecības centra “Alfa” priekšlaukums Brīvības gatvē 372 saņēmis augstu novērtējumu – atzinību par iepirkšanās centra jauno vizītkarti, kas rada drošu un patīkamu vidi gājējiem, velosipēdistiem un autobraucējiem.

Papildus galvenajai balvai tika piešķirtas 14 atzinības par izcilību atsevišķu objektu arhitektūrā. Kopumā skatē tika vērtēti 33 objekti. Finālisti tika izvēlēti atbilstoši kompetentas žūrijas vērtējumam, noslēdzošajā skates posmā vērtēšanā tika iesaistīta arī sabiedrība.

“Esam pateicīgi projektētājiem, kā arī ieceres īstenotājiem par veiksmīgā sadarbībā realizēto projektu.

Esam veidojuši tirdzniecības centra “Alfa” ārējo tēlu tādu, lai tas būtu pievilcīgs gan garāmbraucējiem, gan veikalu apmeklētājiem visos gadalaikos,

draudzīgs videi, funkcionāls, viegli pieejams un harmoniski iekļautos kopējā tirdzniecības centra kompleksā, kā arī apkaimes ainavā. Pateicamies par žūrijas un sabiedrības augsto novērtējumu, iegūtā atzinība ir pagodinājums, kas apliecina kvalitatīvi paveikto darbu, un vienlaikus tā ir atbildības uzņemšanās turpināt radīt labās prakses piemērus citiem,” stāsta t/c “Alfa” vadītāja Liene Apine.

T/c “Alfa” priekšlaukuma Brīvības gatvē 372 projektētāji: SIA “SARMA&NORDE Arhitekti”, SIA “Veido vidi”, SIA “E.Daniševska birojs”.

Pasūtītāji: īpašnieks SIA “Delta Property “, attīstītājs ”Multi Corporation”, projekta vadītājs SIA “Linstow Center Management”.

Konkursa mērķis ir popularizēt, apzināt un izcelt Rīgas arhitektūras sasniegumus kvalitatīvas pilsētvides attīstībā Rīgā. To organizē Rīgas pašvaldības aģentūra “Rīgas pilsētas arhitekta birojs”.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu