Britnija Spīrsa parāda sevi mājas drēbēs un bez kosmētikas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: SCANPIX

Popdīva Britnija Spīrsa (38) sociālajos tīklos dalījusies ar attēliem, kuros redzama bez kosmētikas, ietērpusies vienkāršā mājas apģērbā.

5. oktobrī slavenā dziedātāja publicēja attēlu vietnē "Instagram". Tajā sieviete bija uzvilkusi rūtainu flaneļa kreklu, džinsu bikses, sandales un brilles.

"Realitāte un "Instagram"! Es vēlējos jums parādīt, kā izskatos ikdienā," Spīrsa rakstīja pie kadra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Dziedātāja atklāja, ka ne vienmēr jūtas pārliecināta par sevi. "Jūtos nedroši, kad tiek uzņemtas fotogrāfijas, kurām neesmu gatava. Vienmēr savam izskatam esmu pielikusi daudz pūliņu. Bet ziniet, dažreiz ir labi necensties tik ļoti un atslābt!" - uzskata viņa.

Spīrsa arī dalījās ar kādu interesantu faktu par savu pagātni. "Vēl viens interesants fakts par mani. Skolas laikā biju nevis karsējmeiteņu, bet basketbola komandā. Es biju saspēles vadītāja, tāpēc komandā biju galvenā! Bet mēs bijām briesmīga komanda – uzvarējām tikai trīs spēlēs katrā sezonā!"

Dziedātāja regulāri publicē ierakstus, kuros faniem stāsta par dažādiem dzīves aspektiem. Pagājušajā mēnesī viņa dalījās ar video, kurā redzama tikai viegli uzkrāsojusies. Publikācijā Spīrsa apgalvoja, ka vienmēr jutusi spiedienu izskatīties ideāli.

"Pirmo reizi dzīvē esmu bez milzum daudz kosmētikas! Šajos video var redzēt, kā patiesībā izskatās mana seja. Man tas ir diezgan biedējoši. Tagad pat var saskatīt manus vasaras raibumus!" Spīrsa vēstīja pie video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Spīrsa sacīja, ka dzīve starmešu gaismā viņu ļoti ietekmējusi. Dažādie komentāri par viņas izskatu atstājuši negatīvu iespaidu. "Izaugt Holivudā ir grūti! Izskats ir vissvarīgākais," rakstīja dziedātāja. 

Viņa arī apgalvoja, ka bieži saskārusies ar aizvainojošiem komentāriem par savu vecumu un izskatu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu