Kohas tēvs komentē meitas jaunā vīra fotogrāfiju no abu kāzām (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/moaazibrahim70

Bijusī svarcēlāja Rebeka Koha 14. oktobrī sociālajos tīklos paziņoja, ka oficiāli kļuvusi par Katarā dzimušā diska metēja Moaza Muhameda Ibrahima sievu. Arī jaunais vīrs publiski veltījis sievai mīļus vārdus, kurus novērtējis Kohas tēvs.

Ibrahims sociālajā vietnē "Instagram" publiskoja jaunus kadrus no abu īpašās dienas, pie fotogrāfijām veltot Rebekai siltus vārdus. 

"Viņa ir mans prieks un labākā lieta, kas jebkad notikusi manā dzīvē. Katru mirkli ar tevi jūtos kā debesīs. Es tik ilgi meklēju tevi, un nu atradu. Un tagad tu esi mana, mūžīgi būsi. Tev ir visšķīstākā sirds, kādu esmu redzējis. Es lūdzos dot man spēku un spēju darīt tevi priecīgu katru dienu. Es mīlu tevi vairāk, nekā vārdi spēj pateikt, mana mīļā Salsabila, un dzīve bez tevis nenozīmē neko. Es esmu ticis apdāvināts vairāk nekā lūdzu, un es mūžīgi būšu pateicīgs," raksta jaunais vīrs.

Ierakstu novērtējis arī Rebekas tēvs Gvido Kohs, pie ieraksta publiskojot uguns un pacelta īkšķa emocijzīmes.

Foto: ekrānuzņēmums no instagram/moaazibrahim70

Jau vēstījām, ka Koha un Ibrahims oficiāli mija gredzenus 9. oktobrī bez tuvinieku klātbūtnes. 

Atgādinām, ka 26. jūlijā Koha paziņoja, ka ir pārgājusi islāmā. Savukārt 5. augustā viņa paziņoja par sportistes karjeras beigām.

Attiecības ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Muhamedu Ibrahimu viņa sāka pērnā gada nogalē, būdami katrs savā pasaules malā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu