Dailes teātris piedalās starptautiskā festivālā Polijā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Deinats

Dailes teātra melnā komēdija "Sidraba šķidrums" piedalīsies starptautiskā festivālā Polijā. Tā kā Dailes teātra trupas klātbūtne festivālā nav iespējama, viena no jaunākajām teātra izrādēm “Sidraba šķidrums”, kas Paulas Pļavnieces režijā tapusi sadarbībā ar teātra trupu "Kvadrifrons", 24. oktobrī video formātā tiks izrādīta “Festiwal Prapremier” Polijā.

“Festiwal Prapremier” notiek jau kopš 2002. gada. Šogad festivāla apakšnosaukums ir “Patvērums”. Pašreizējā pandēmijas situācija veicina dziļākas pārdomas par pasaules nākotni, kas līdz šim lielākajai daļai cilvēku šķita nemainīga un pastāvīga.

Vēl septembra sākumā tika plānots, ka izrādi festivālā varēs spēlēt klātienē, taču sakarā ar Covid-19 atkārtotu uzliesmojumu Eiropā un stingrākiem ceļošanas ierobežojumiem tika pieņemts lēmums festivālā piedalīties attālināti – video formātā. “Sidraba šķidrums” festivālā tiks izrādīts oriģinālvalodā ar titriem poļu valodā.

Foto: Dailes teātra Lielajā zālē iestudēta Justīnes Kļavas komēdija “Sidraba šķidrums”.

Justīnes Kļavas luga “Sidraba šķidrums” ar melnā humora, politnekorektuma un ironijas pilnu skatienu aicina pievērsties pandēmijas ēnā piemirstiem, taču ne mazāk būtiskiem jautājumiem.

Tuvākie datumi, kad izrāde skatāma Dailes teātra Lielajā zālē: 24. oktobrī, 1. novembrī un 5. decembrī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu