Divas vidzemnieces tiešsaistē tikušās ar hita "Sweet but Psycho" izpildītāju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Iespēju piedzīvot mūzikas zvaigznes cienīgu ikdienu un sastapties ar popzvaigzni Eivu Maksu (Ava Max) izbaudījušas divas meitenes no Vidzemes – Lāsma Krile un Liāna Turka.

Oktobrī noslēdzās “Radio TEV” un “Warner Music Baltics” kopīgi rīkotais konkurss par godu amerikāņu izpildītājas Eivas Maksas jaunā albuma “Heaven and Hell” iznākšanai.

Konkursā uzvarēja vidzemnieces Lāsma un Liāna, kuras balvā saņēma iespēju piedalīties fotosesijā profesionāla fotogrāfa un stilistu vadībā, kā arī tiešsaistē aprunāties ar hitu "Sweet but Psycho" un "Kings & Queens" izpildītāju Eivu Maksu.

Foto: Ekrānuzņēmums

Iedvesmojoties no "Heaven and Hell" albuma tematikas, fotosesijā tika pieaicināta stiliste Kristīne Čakare, grima māksliniece Baiba Tiltiņa, kā arī fotogrāfs Edijs Andersons, kurš šobrīd ir viens no pieprasītākajiem fotogrāfiem tieši mūziķu vidū. Viņš ir iemūžinājis gan stila bildes, gan koncertus pašmāju un ārzemju zvaigznēm, piemēram, grupai "Instrumenti", Edam Šīranam, LP un citiem.

Neaizmirstamo notikumu īpašu padara tas, ka abas meitenes līdz šim neko tādu nebija pieredzējušas, jo strādā nozarēs, kas tālas no izklaides industrijas, - Lāsmai ikdiena ir saistīta ar Pārtikas un veterināro dienestu, viņa ir inspektore pārtikas jomā, savukārt Liāna lielāko ikdienas daļu pavada Viļakas pusē, jo ir kinoloģe un strādā Valsts robežsardzē.\

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu