Latvijā pazīstamā dziedātāja, kura attiecībās piedzīvoja fizisku vardarbību, pametusi valsti (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: tiktok.com/@katy_tindemark_official

Latvijā dzīvojošā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark oktobra sākumā dalījās ar video, kuros atklāti runāja par savām vardarbīgajām attiecībām. Nu noprotams, ka sieviete pametusi valsti. 

Tindemarka vietnē "Tik Tok" publiskojusi video no lidostas, kuros atklāj, ka dodas uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu pie meitiņas. Viņa norāda, ka Stokholmā pavadīs vairākus mēnešus, tur plāno arī svinēt Ziemassvētkus.

@katy_tindemark_official

PALDIES PAR JŪSU MĪLESTĪBU ❤❤❤

♬ Lucky - Lenka

Dziedātāja liek noprast, ka izbeigusi attiecības ar varmāku, jo kādā citā video, kurā redzama ieturam maltīti, raksta: "Tas moments, kad tev nav drauga... un viss šis tev ir jāēd vienatnē."

@katy_tindemark_official

nu gadās....

♬ Mister Lonely - Alpes

Atgādinām, ka Tindemarka sociālajos tīklos publiskoja vairākus video, kuros stāsta par vardarbību no drauga puses.  "Visus šos sešus gadus es cenšos aizbēgt, jo ir ļoti daudz drāmu. Es joprojām viņu mīlu, jo viņam ir ļoti, ļoti daudz labu īpašību, kas nav nevienā cilvēkā, ko esmu satikusi savā dzīvē. Bet dažreiz viņš iedzer un ir ļoti agresīvs," klāstīja Tindemarka.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu