Duets "Perestroika" nāk klajā ar video dziesmai "Soviet Union Playboy"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Duets "Perestroika"
Duets "Perestroika" Foto: publicitātes

Duets "Perestroika", kuru veido divi cilvēki - Rūdolfs Ozols ("The Bad Tones") un Otomārs Krišjānis, nāk klajā ar video dziesmai "Soviet Union Playboy".

"Dziesma atspoguļo parādību, kura informācijas laikmetā attīstās līdz ar mūsu vēlmēm atgriezties pie vienkāršākas un mazāk piesātinātas realitātes. Mēs ģenerējam mākslīgu nostalģiju par laikiem, kurus paši neesam pieredzējuši. Interneta greizajos spoguļos mēs iegūstam savus estētiskos priekšstatus par pagātni, kuras skarbos aspektus noslīpējam, līdz paliek tikai glītas aprises, kurās ietērpjam savu bezgaumīgo un naivo identitāti. Videoklipā tiek attēloti tēli, kas dzīvo šādā nostalģijā, pielīdzinādami realitāti tai galīgi neatbilstošām klišejām," tā par dziesmu "Soviet Union Playboy" izsakās dueta dalībnieki. 

5. augustā duets debitēja ar savu pirmo singlu “The Great Firewall Of China”, kas publicēts TVNET "Demo skapja" rubrikā. Šis ir otrais singls no gaidāmā albuma 2021. gada pirmajā pusē.

Noskaties video (klipa tapšanā piedalījās Alberts Levics, kurš pildīja operatora, režisora un producenta funkcijas).

Perestroika (krievu перестройка - "pārbūve") ir mūsdienu interpretācija reformai, kura sasniegusi kritisko masu, kļuva nekontrolējama gadsimtu mijā, ko raksturoja sabiedrības pāreja no represīvu sistēmu kontroles uz neierobežotu pašnoteikšanos. Šis ir Amsterdamā radies muzikāls projekts divu cilvēku izpildījumā - divu pretstatu sadarbībā, kas līdzsvaro realitāti ar tās tiešsaistes spoguļattēlu. 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu