Māra Sleja radio ētera laikā piezvanījusi savam kritiķim, lai izskaidrotos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Modele, TV un radio personība Māra Sleja, viesojoties 360TV raidījumā "Vakars uz dīvāna", pastāstīja, kā reiz radio ēterā pārsteigusi kādu savu kritiķi.

Viņš uz studijas tālruni bija atsūtījis īsziņu ar negatīvu viedokli par Māru un viņas darbu, taču modele nolēmusi noskaidrot, vai tiešām kritika ir pamatota, un ar klausītāju sazinājusies.

Māra atklāti saka, ka viņa ik dienu cenšas sev atgādināt, ka ir brīva no citu pieņēmumiem un gaidām. “Galvenais ir būt pašam un nepazaudēt sevi. Visos viedokļos ir ļoti viegli sevi pazaudēt. Nu ļoti viegli,” raidījumā saka Māra.

Tāpēc arī šoreiz viņai bija svarīgi noskaidrot, vai šāds viedoklis ir pamatots. “Es viņam piezvanīju un teicu – es izlasīju tavu īsziņu, un tā mani ļoti, ļoti sāpināja,” neparasto gadījumu atceras Māra, piebilstot, ka ar šo kungu viņai izvērtusies ļoti konstruktīva un patīkama saruna septiņu minūšu garumā. “Viņš pateica foršus argumentus kritikai, un tad tā kritika ieguva reālu jēgu. Tāpēc man liekas, tie komentāri internetā, kas ir super īsi, ir bezjēdzīgi,” tā Māra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu