Agnese Stengrevica piedāvā jaunu, skanīgu popdziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Agnese Stengrevica
Agnese Stengrevica Foto: publicitātes

Jaunā dziedātāja Agnese Stengrevica (Agnesse) un producents JJ LUSH (īstajā vārdā Jānis Jačmenkins) laiž klajā skanīgu kopdziesmu "Saku tev atā", kas tapusi sestajā dziesmu rakstīšanas nometnē "RigaLive".

Dziesmas tapšanā piedalījusies arī mūziķe un dziesmu autore Ilze Fārte.

Sestā dziesmu rakstīšanas nometne notika šā gada augusta izskaņā. Dziesmas rakstīšanas process noritējis raiti un organiski – jau no pirmajiem radošajiem mirkļiem katrs no komandas dalībniekiem darbojās savā jomā – Jānis ar mūziku un aranžiju, Agnese ar melodiju, bet Ilze ar dziesmas vārdiem.

"Stilistiski mūsu gaumes sakrita, tāpēc radīšanas process noritēja raiti, ātri saprotot virzienu, kurā vēlamies iet, – moderns skanējums R&B/pop stilistikā. Esmu ļoti priecīgs, ka nonācām vienā komandā un spējām viens otru iedvesmot un papildināt, par to jāsaka paldies "RigaLive" organizatoriem," stāsta dziesmas autors un producents Jānis Jačmenkins.

Agnesse un Jānis Jačmenkins
Agnesse un Jānis Jačmenkins Foto: publicitātes

Arī dziedātāja Agnesse atzīst, ka ir priecīga un pateicīga nometnes organizatoriem, ka ir salikta vienā komandā ar tik lieliskiem mūziķiem: "Šķiet, ka tajā dienā dzima perfektais trio šīs dziesmas radīšanai. Mūsu enerģijas un vīzija saskanēja. Jāatzīst, ka rakstīšanas dienā izskanēja ne viena vien šķība nots, bet tik brīvā gaisotnē nebija bail kļūdīties, kā rezultātā dzima arī tās labākās idejas."

Dziesmai tapis arī teksta video, kura autore ir māksliniece un dziedātāja Madara Dzintara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu