Foto ⟩ Rebeka Koha liek domāt, ka atgriezusies Latvijā (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijusī svarcēlāja Rebeka Koha ar sociālo tīklu starpniecību likusi noprast, ka kopā ar savu vīru, diska metēju Moazu Muhamedu Ibrahimu varētu būt ieradusies Latvijā. 

Koha vietnē "Instagram" dalījusies ar vairākiem foto un video, kuros, lai gan nav norādījusi atrašanās vietu, izskatās, ka abi ir bijušās svarcēlājas dzimtenē. 

Vienā foto pāris redzams pozējam jakās: "Nosaluši, bet joprojām strādājam."

Foto: instagram/rebeka_koha

Tāpat viņa dalījās ar kadriem, kuros Moazs redzams trenējoties disku mešanā. Vērīgākie jau zinājuši izteikt versiju, ka tas ir kāds sporta stadions Kurzemē. 

Foto: Instagram/ rebeka_koha

Vēl Koha parādīja, ka ēd Latvijā atpazīstamu ātrās ēdināšanas restorāna pārtiku un bijusi pie sava manikīra speciālista. "Vai ir kas labāks par apprecēšanos? Tiešām... Man vīrs atbrauca man pakaļ pēc manikīra ar ēdienu. Mana mīla pret šo vīrieti ir neaprakstāma," rakstīja izbijusī sportiste. 

Pagaidām gan nedz viņa, nedz viņas vīrs nav konkrēti norādījuši, kur šobrīd atrodas.

Jau vēstījām, ka Koha un Ibrahims mija gredzenus 9. oktobrī bez tuvinieku klātbūtnes. 

Atgādinām, ka 26. jūlijā Koha paziņoja, ka ir pārgājusi islāmā. Savukārt 5. augustā viņa paziņoja par sportistes karjeras beigām.

Attiecības ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Muhamedu Ibrahimu viņa sāka pērnā gada nogalē, būdami katrs savā pasaules malā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu