Latvijā vienīgā, kura tā var nopelnīt: Beta Beidz atklāj, kur gūst iztiku (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Beta Beidz
Foto: Beta Beidz Foto: Jānis Škapars/TVNET

Interneta slavenība Beta Beidz (Beāte Bērziņa), viesojoties raidījumā "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču", dalījās ļoti privātās savas dzīves detaļās, kā arī atklāja, vai ar savu radīto saturu var nopelnīt iztiku. 

Beta Beidz, kura iepriekš izcēlusies ar atklātiem un pat skandaloziem video "YouTube", nu pievērsusies platformai "Patreon", kurā, lai redzētu viņas saturu, jāatvadās no konkrētas naudas summas.

"Es domāju, ka esmu vienīgais cilvēks Latvijā, kurš var nopelnīt iztiku no "Patreon" platformas. Esmu to paņēmusi nopietni, es redzēju, ka tur ir iespēja, ka tur ir potenciāls. (..) Viens video ir viens eiro. Mēnesī es lieku trīs video, tā ka, ja tu esi mana patrona, mēnesī es no tevis paņemu trīs eiro, par to, ka es dodu tev saturu," klāsta Bērziņa.

Viņa turpina: "Man palika bail visu laiku būt "YouTube", kur tik daudzi mani redz, jo mans saturs nav domāts 60 tūkstošiem cilvēku. Jo tie 60 tūkstoši mani nesadzirdēs. Es gribēju taisīt saturu cilvēkiem, kas, pirmkārt, grib mani dzirdēt un kas arī mani sadzird."

Beāte gan sākotnēji nedomāja, ka tas varētu būt nopietns iztikas avots, tomēr secina - ja nebūtu tajā reģistrējusies, visticamāk, joprojām strādātu online kazino.

"Es nepelnu, protams, miljonus un tūkstošiem tūkstošu, bet es pelnu tiešām gana, lai varētu izdzīvot, plus man ir arī kaut kādas "Instagram" sadarbības. Beigās sanāk tā tīri neko!" - stāsta influencere.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu