Beta Beidz "heiteriem" paskaidro savus skandalozos video (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jaunā "Supernovas" vadītāja, vlogere un influencere Beta Beidz (Beāte Bērziņa) saņēmusi pirmās negācijas no interneta lietotājiem. Nu viņa par savu rīcību sniedz skaidrojumu "heiteriem". 

Jau vēstīts, ka pirmās negācijas Beta saņēma par publiskoto fotogrāfiju, kurā redzama, turot rokās bērnu un smēķējot. Tiesa, kadrs ir ekrānuzņēmums no kādas filmas, kurā Beta piedalās.

Pēc tam mūziķis Lauris Reiniks vietnē "Twitter" publiskoja video, kurā Beta apspriež savas krūtis. Mūziķis ironiski vēstīja: "Gribēju iepazīties ar jauno Latvijas Eirovīzijas/Supernovas vadītāju. Iegāju YouTube un pirmajā rāvienā uzzināju daudz vairāk kā biju gaidījis. Labi, ka tagad viss kārtībā ar to lietu." 

Nu Beta vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos paudusi savu nostāju. "Es pieļāvu pirmo kļūdu. Es atvēru "Twitter". Lauris Reiniks mani ienīst tviterī! Man likās, ka cilvēki ir tikai pozitīvi. Man filtri strādā, es māku uzvesties.

Tas, ka es runāju vienkārši atklāti par dzīvi tā kā ir, un citi cilvēki to nedara, tas nenozīmē, ka es nemāku arī kā citi cilvēki "uzlikt seju" un prezentēt sevi pieklājīgā manierē.

Vai man tas jāpierāda tagad? Es nezinu, bet es tiešām nebiju gaidījusi arī šito vilni ar heitu, ko es laikam tagad saņemšu. Lauris Reiniks mani ieheitoja!" - viedokli pauda Beta Beidz.

Jau vēstīts, ka konkursa sešos pastāvēšanas gados šī būs ceturtā reize, kad Toms Grēviņš un Ketija Šēnberga strādās tandēmā kā “Supernova” vadītāji, savukārt populārajai vlogerei Beta Beidz jeb Beātei Bērziņai, kura ar dalībniekiem sarunāsies uzreiz pēc uzstāšanās, šī būs debija TV ekrānā.

“Esmu jau satikusi visus dalībniekus – viņi ir tiešām superpozitīvi un aktīvi cilvēki, un no manis kā viņu jaunās labākās draudzenes var gaidīt neviltotu dalībnieku atbalstu, kādu joku un – kas zina – varbūt pat kādu mazu izgāšanos! Esmu patīkami satraukta un nevaru sagaidīt šovu!” atzīstas Beta Beidz.

Atgādinām, ka šī būs vienīgā tiešraide, kurā arī skatītāji varēs aktīvi balsot par savu favorītu, kuram uzvara “Supernova 2020” nodrošinās iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beret ≠ french ⚰️??‍♀️

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es augu un Alfa ar mani! ⚡️?

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu