Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Supernovas" fani neizpratnē: jaunā vadītāja savos video runā par krūšu aiztikšanu un intīmo higiēnu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Lauris Reiniks vietnē "Twitter" meties apspriest jauno "Supernovas" vadītāju, influenceri Beāti Bērziņu (Beta Beidz).

"Gribēju iepazīties ar jauno Latvijas Eirovīzijas/Supernovas vadītāju. Iegāju YouTube un pirmajā rāvienā uzzināju daudz vairāk kā biju gaidījis. Labi, ka tagad viss kārtībā ar to lietu," ironiski raksta Reiniks, pievienojot video, kurā redzama Beta.

Video fragmentā Beta skaidro vienu no 13 lietās, kas viņai "besī". Publiskotajā materiālā viņa runā par sieviešu krūtīm un to, ka viņai nepatīk, ka citas sievietes tās aiztiek.

"Čo ta neviens džeks, bet, vot, viena no piecām meitenēm domā, ka tas ir okei, tāpēc, ka viņa ir meitene, un es esmu meitene, ka viņa var nākt un aiztikt manus pupus. "Ooo, Beāte, kādi tev lieli pupi!" Nu, b***, neaiztiec manus pupus! Kas tu tāda esi, lai aiztiktu manus pupus? Tikai tāpēc, ka tu esi šļuška un es esmu šļuška, un tev ir p***da, un man ir p***a, tu domā, ka vari aiztikt manus pupus? Nē!" - video dzirdama jaunā "Supernovas" vadītāja.

Kāds cits savukārt publicējis video, kurā viņa apspriež savu intīmo higiēnu. 

Pēc šī ieraksta publicēšanas vairāki ļaudis dalījušies savās sajūtās par redzēto - netrūkst to, kuri uzskatu viņu par nekompetentu, bet ir arī tie, kuri ar patīkamu satraukumu gaida viņas debiju TV ekrānā. 

Šie video atrodami "Beta Beidz" "Youtube" kanālā, un tie publiskoti pirms tapa zināms, ka viņa ir jaunā "Supernovas" vadītāja. 

Jau vēstīts, ka konkursa sešos pastāvēšanas gados šī būs ceturtā reize, kad Toms Grēviņš un Ketija Šēnberga strādās tandēmā kā “Supernova” vadītāji, savukārt populārajai vlogerei Beta Beidz jeb Beātei Bērziņai, kura ar dalībniekiem sarunāsies uzreiz pēc uzstāšanās, šī būs debija TV ekrānā.

“Esmu jau satikusi visus dalībniekus – viņi ir tiešām superpozitīvi un aktīvi cilvēki, un no manis kā viņu jaunās labākās draudzenes var gaidīt neviltotu dalībnieku atbalstu, kādu joku un – kas zina – varbūt pat kādu mazu izgāšanos! Esmu patīkami satraukta un nevaru sagaidīt šovu!” atzīstas Beta Beidz.

Atgādinām, ka šī būs vienīgā tiešraide, kurā arī skatītāji varēs aktīvi balsot par savu favorītu, kuram uzvara “Supernova 2020” nodrošinās iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu