"Man viņš likās iedomīgs!" Mārtiņa Ķibilda sieva atklāj abu iepazīšanās stāstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Grase-Ķibilde
Ilze Grase-Ķibilde Foto: LETA

26. oktobrī apritēja gads, kopš pēkšņi mūžībā devās televīzijas personība un žurnālists Mārtiņš Ķibilds. Viņa sieva izdevumam "Ieva" dalījās ar savām šā brīža sajūtām, kā arī atsauca atmiņā abu iepazīšanās stāstu.

Vaicāta, kā abi satikās, Ilze Grase-Ķibilde saka: "Satikāmies profesionālajā vidē - viņš kā reklāmas aģentūras radošais direktors nāca pie mums uz autofirmu piedāvāt, kā atvērt salonu Latvijā. Tā mēs iepazināmies."

Taču sākotnēji simpātijas nebija abpusējas. "Man viņš likās iedomīgs, un es neko nezināju par viņa iepriekšējo popularitāti. (..) Taču mums atklājās kopīgi draugi un bija jāsatiekas darba dēļ, jo es biju mārketinga vadītāja, - tā mēs satusējām. Mārtiņš teica, ka viņam uzreiz bija klikšķis - cik sakarīga, gudra un forši izskatās! Man nebija nekas pretī, tikai viņš likās mazliet iedomīgs un lecīgs. Bet viņš it nemaz nav lecīgs!"

"Man ir bijis liels gods būt ceļā ar viņu," intervijā saka Grase-Ķibilde. 

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Atgādinām, ka pērnā gada 26. oktobrī 46 gadu vecumā pēkšņi mūžībā devās televīzijas personība un žurnālists Mārtiņš Ķibilds. Pēcāk Mārtiņa ģimene sociālajos tīklos paziņoja oficiālo nāves cēloni: "Autopsijas rezultāts ir īss un nepielūdzams: akūta koronārā sirds slimība. Mārtiņa sirds pārstāja pukstēt miegā Amsterdamas viesnīcā."

Ķibilds Latvijas Televīzijā veidojis un vadījis tādus raidījumus kā "Atslēgas", "Adreses" un "Kultūrdeva". Agrāk viņš bijis arī raidījuma "Gribi būt miljonārs?" vadītājs. Ķibilds bijis arī Latvijas Arhitektu savienības valdes priekšsēdētājs.

Atvadīšanās no Ķibilda notika Torņakalna baznīcā, Rīgā. Dienu iepriekš tika publicēta raidījuma "Adreses" sērija, kurā vēl filmējies Ķibilds, - tā bija palikusi nepabeigta, taču, pateicoties viņa vecākajiem dēliem Gustavam un Brunim, nonāca TV ekrānos.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu