Plastisko operāciju šovā noskaidrota pēdējā dalībniece (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ronalds Šulcs

12. novembrī kanāla TV3 ekstrēmo pārvērtību šovā “Operācija: Jauna dzīve” tika izraudzīta pēdējā fināliste - divu bērnu māmiņa, 30 gadus vecā Nataļja.

Nataļja gadiem ilgi no sabiedrības un paziņām slēpusi, ka viens no viņas bērniem ir ar īpašām vajadzībām, jo baidījusies nosodījuma un žēluma. Šobrīd viņa ir gatava atbalstīt māmiņas, kas nonākušas līdzīgā situācijā, tādēļ sapņo izveidojot blogu, kurā informēt vecākus par bērnu rehabilitācijas iespējām Latvijā un kliedēt pastāvošos aizspriedumus.

Nataļja izjūt diskomfortu savu neproporcionālo sejas vaibstu, zobu un deformētās krūšu formas dēļ, kas iedzinis viņu kompleksos un līdz šim kavējis īstenot savu sapni par blogu. Taču ar šova palīdzību viņa cer vairot pārliecību par sevi un kļūt par iedvesmu citiem.

Foto: Nataļjas dzīve

Jau kopš 11 gadu vecuma Nataļja sapņo izmainīt savu deguna formu. Dzīves gaitā viņa ir mēģinājusi sevi pieņemt, tomēr izskats viņu ir iedzinis vairākos kompleksos. Šova ietvaros Nataļja vēlas ne tikai mainīt deguna formu, bet arī uzlabot zobu izskatu un veikt ķermeņa formas korekcijas, palielinot krūtis. Viņa ir pārliecināta, ka pēc šīm pārmaiņām viņa būs daudz pašpārliecinātāka un tas palīdzēs kļūt par viedokļu līderi un veicināt blogeres karjeras attīstību.

“Nataļja pati norādīja, ka viņas prioritāte ir deguna formas maiņas operācija. Plata kaula piramīda, augsta deguna mugura, garš degungals, šaura vidusdaļa – tie nav tikai vizuāli defekti. Nepareizas deguna formas dēļ (un ne tikai novirzītās starpsienas dēļ) elpošana caur degunu var būt apgrūtināta, un ar to saskaras arī šova dalībniece. Elpošanas grūtības var izraisīt daudzas citas papildu problēmas – citu orgānu skābekļa badu, fiziskas slodzes laikā nākas elpot caur muti un tamlīdzīgi, tādēļ dalībniecei pavisam noteikti veiksim estētisko rinoseptoplastiku,” stāsta “Lipex” klīnikas sertificēta otolaringoloģe Tatjana Bogdanova.

Nataļjai tiks veikta arī krūšu palielināšana ar īpaši viegliem implantiem, kuri nerada papildu smagumu. “Šādi implanti novērš krūšu audu prolapsu un hipotrofiju, taču tajā pašā laikā ļaus atgūt dalībnieces vēlamo krūšu apjomu, kāds viņai bija pirms bērnu dzimšanas. Nataļjai tiks veikta arī blefaroplastika, kas ir plakstiņu korekcijas operācija. Operācijas laikā tiks noņemta liekā āda un lokālie tauki tiks daļēji izņemti vai sadalīti, kas ievērojami izceļ acu kontūru,” atklāj “Lipex” klīnikas vadošais ķirurgs Eduards Jurševičs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu