Horens Stalbe atklāti par ģimenes pieaugumu teju 50 gadu vecumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/lusinecaturian

Mūziķis un dīdžejs Horens Stalbe, viesojoties Maijas Rozītes-Krištopanes "YouTube" raidījumā "Personība", pastāstīja par jaunumiem savā privātajā dzīvē - viņš drīzumā kļūs par tēti ceturtajai atvasei.

Kā atklāj Horens Stalbe, viņš un viņa sieva, jogas pasniedzēja Lusine Katurjana pavisam drīz kļūs par vecākiem pirmajai kopīgajai atvasei.

Šis būs mūziķa ceturtais bērns - viņam no iepriekšējām attiecībām ir 29 gadus vecs dēls vārdā Horens, 28 gadus vecais Ričards un 10 gadus vecā Beatrise.

Par iepazīšanos ar sievu un topošā bērniņa māti Horens izsakās šādi: Viņa ir armēniete, viņai ir arī grieķu saknes no tēva puses, bet principā armēniete. Atradu [viņu] tepat, Rīgā, Latvijā. Tā bija tāda liktenīga tikšanās, tas jau [bija] pirms pāris gadiem. Es domāju, ka ir kaut kāda augstāka vara, kas saved kopā tos, kuriem ir jāsatiekas, un izšķir tos, kuriem nav jāsatiekas, un viss šai dzīvē notiek ar kaut kādu mērķi un, kā saka teātrī režisori, - ir kaut kāds virsuzdevums."

Vaicāts, vai viņu nebiedē kļūšana par tēvu teju 50 gadu vecumā, Horens saka: "Skaidrs, ka katrā vecumā tu savādāk uz to raugies, un man liekas, ka ar gadiem varbūt tev nāk klāt kaut kādas zināšanas, kuras bieži vien dod vairāk nervozitāti, tu vairāk satraucies. Dažās lietās atkal tu esi kļuvis tāds viedāks, gribētos cerēt.

Katrā vecumā būt par tēti vai mammu ir savas foršās lietas.

Maniem dēliem, kuri tagad jau ir pieauguši vīrieši, viņiem atkal paveicās ar to, ka viņiem bija tētis, kurš ar viņiem kopā ko tik nedarīja - ar kalnu divriteņiem, skrituļslidām, hokeju spēlējām, bumbu spēlējām, Jūrmalā dzīvojām -  katru dienu uz pludmali, peldējāmies, snovbords, skeitbords..." intervijā klāsta Horens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu