Sindija Vilde ar sabiedrības palīdzību tikusi pie darba (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sindija Vilde
Sindija Vilde Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasākumu rīkotāja Sindija Vilde, kura pēc atgriešanās no Portugāles bija palikusi bez ienākumiem un vērsās pie sabiedrības ar saucienu pēc palīdzības, nu atradusi darbu. 

Atgādinām, ka oktobra beigās Vilde "Instagram" publiskoja 14 minūšu garu video, kurā vērsās pie cilvēkiem, atklājot, ka viņai neizdodas atrast darbu.

Nu pasākumu organizatorei izdevies iekārtoties mārketinga jomā. 

"Novembra beigas. Ir uzausis jauns pirmdienas rīts. Sākums jaunai nedēļai. Četru nedēļu darba meklēšanas maratons kā brauciens pa amerikāņu kalniņiem ir aizauļojies, mani atstājot sapurinātu, bet pozitīvi uzlādētu.

Esmu atkal jaunā starta pozīcijā. Pirmā diena jaunajā darba vietā.

Tik daudz ir pārdzīvots un izdzīvots – neskaitāmās intervijas un tas spīdzinošais atbildes gaidīšanas laiks... Te nu tas ir, beidzot, ir ne tikai jauns darbs un jauni pienākumi, bet arī vēl neiepazīta vadība un kolēģi jeb potenciālie draugi, komandas biedri un kāds, kas būs izaicinājums manā jaunajā profesijā," raksta Vilde.

Viņa turpina: "Šodien aizdomājos - darbā cilvēks vidēji pavada 8 stundas dienā, piecas darba dienas nedēļā. Tās ir 40 stundas nedēļā, un tas ir aptuveni 2000 stundas gadā! Wow... Cik svarīgi katram ir strādāt vietā, kas viņu pilnveido un attīsta, sniedzot gandarījumu un atbilstošus darba augļus..." 

Nobeigumā viņa vēsta: "Paldies ikvienam, kurš palīdzēja man ar savu atbalstu, padomu, kontaktiem un dalīšanos!"

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu