Normunds Rutulis ieskandina Ziemassvētku laiku ar dziesmu "Sirds"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Normunds Rutulis un Māris Ozols
Normunds Rutulis un Māris Ozols Foto: publicitātes

Dziedātājs Normunds Rutulis un komponists Māris Ozols Ziemassvētkus gaidot, dāvina jaunu dziesmu "Sirds". "Šajā juku laikā, kad publiska uzstāšanās nav realizējama, radošumam ir vieta izpausties dubultīgi," komentē Rutulis.

"Ar Māri esam labi draugi un jau ilgu laiku uz viena viļņa, un tas ir vainagojies daudzos mūsu kopīgos ierakstos. Ļoti priecājos, ka Māris mani iedrošināja pieķerties viņa skanīgajai dziesmai, kurā viņš pats paveica lielāko darbu, ieskaņojot vairākus instrumentus. Man atlika vien salikt visu pa vietām," tā Normunds Rutulis.

"Dziesmas melodija radās aptuveni pirms gada, kad kādā brīvā brīdī biju piesēdies pie klavierēm, lai kaut ko uzspēlētu, uzdungotu. Un tā kā Normunds ir ne tikai mans draugs, bet arī muzikālais domubiedrs, nospēlēju viņam to. Normundam iepatikās dziesmas noskaņa un viņš ierosināja to ieskaņot instrumentāli man vienam. Viņa doma mani īsti neuzrunāja. Savukārt, es ierosināju Normundam uzrakstīt tekstu melodijai, līdzīgi kā iepriekšējām mūsu kopradītajām Ziemassvētku dziesmām. Normunds teica, ka viņam esot labāka doma. Nonācām pie radošas satikšanās ar Anitu Rezevsku, kura skaisti un vijīgi melodiju ietērpa trauslu jūtu tekstā," dziesmas rašanās stāstu atklāj autors Māris Ozols.

Dziesma gan vokālā, gan instrumentālā versijā pieejama visās populārākajās mūzikas straumēšanas un iegādes vietnēs šeit.

Noklausies! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu