Ar Covid-19 inficētie mūziķi Aišpurs un Račinskis atklāti par savu slimības gaitu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/arnisr, LETA / TVNET kolāža

Novembra izskaņā ar paziņojumu par inficēšanos ar Covid-19 nāca klajā lozunga "Mājas. Ziepes. Divi metri" balss, mūziķis Arnis Račinskis. Viņš un vēl seši mūziķi tostarp Jānis Aišpurs, inficējās ierakstu studijā, strādājot pie Ziemassvētku dziesmas. Nu abi saslimušie atklāti pastāstījuši par savu slimības gaitu.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro Račinskis, viņš nemaz nejūtas slims. "Man nav temperatūras. Tikai vakaros ir sajūta, ka esmu viegli apaukstējies. Pāris reižu nošķaudos, noklepojos," atklāj mūziķis. 

"Tomēr no mūsu septiņnieka katram ir citāda slimības gaita. Viens jau pirms testa veikšanas naktīs nevarēja pagulēt, jo bija sajūta, ka lauž muguru. Otram bija temperatūra un uz laiku pazuda oža," piebilst viņš.

Arī grupas "The Sound Poets" mūziķis Jānis Aišpurs atklāj, ka viena no blaknēm ir klepus, taču nu pazudusi arī garša un oža. "Ļoti var ieekonomēt uz ēdienu un dzērienu. Jo situācijā,

kad nejūti ne garšu, ne smaržu, tev ir vienalga, ko ēd un dzer.

Psiholoģiski tas nav diez cik patīkami, jo zini, ka tā sajūta kaut kad atgriezīsies, bet kad – nezini. Jau otro dienu ēdu sāļu vai saldu, visas pārējās garšas un smaržas ir zudušas," skaidro viņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu