Jaunā grupa "Citi zēni" laiž klajā ballīšu hitu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: kadrs no video

Spītējot naktsdzīves ierobežojumiem, jaunā poproka/fanka apvienība "Citi zēni" piedāvā ballīšu hitu "Parādi, kas tas ir".

Pēc dziesmas "Vienmēr kavēju" panākumiem, ko publicējām rubrikā "Demo skapis", grupa  turpina saviļņot Latvijas popmūziku un izdod jaunu singlu no gaidāmā debijas albuma "Suņi iziet ielās".

"Lai gan koncerti un ballītes 2020. gadā nenotiek, gribējām radīt dziesmu, kura liek dejot pat tad, kad pasaule šķiet apstājusies," komentāru iesāk "Citi zēni" solists un teksta autors Jānis Pētersons.

"Laikā, kad dejošana ir likuma pārkāpums un Netflix abonements ir pirmās nepieciešamības prece, mēs ballīti vairs nevaram uztvert pašsaprotami. Dziesma ir par kopīgiem svētkiem, kuru mums šobrīd pietrūkst," dziesmas tekstu skaidro autors Dagnis Roziņš.

Otrais singls turpina grupas iesākto ceļu pretī debijas albumam, kuru producē Roberts Memmēns. Viņš guvis atpazīstamību kā šova "X Faktors" dalībnieks un grupu "Framest" un "Insomnia" vokālists.

Roberts dziesmas radīšanas procesu raksturo šādi: "Bija izaicinājums - radīt mūziku ballītēm, kuras šobrīd ir aizliegtas. Tieši ierobežojumi ir devuši sava veida stimulu komponēt ko muzikāli svaigu un līdz šim nedzirdētu."

Dziesmai ir radīts arī videoklips, kurā galveno lomu spēlē starptautiski atzītā modele Kristīne Zandmane. Veidojot videoklipu, režisors Artūrs Streļuks ir notvēris “tās domas, ko mēs katrs ar sevi apspriežam, bet kautrējamies skaļi teikt līdz brīdim, kad ar mūzikas ritmiem sajūtamies brīvi. Tas ir ļoti privāts, bet tajā pašā laikā publisks noslēpums”.

Noskaties video.

Par singla vāciņa noformējumu parūpējusies talantīgā māksliniece Renāte Saulīte. Grupas stilu un apģērbu organizēja Ance Beinaroviča. Kopējo singla izdošanu nodrošina kompānija "Forte Production" un producents Jānis Kļaviņš.

Grupa "Citi zēni" ir sešu cilvēku muzikālā apvienība. Grupas sastāvā spēlē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2020
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu