Plastisko operāciju šova dalībnieki atklāj, kā mainījusies viņu dzīve pēc pārvērtībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/TVNET kolāža

Mēnesi pēc veiktajām plastiskajām operācijām Latvijā vērienīgākā plastisko pārvērtību šova ”Operācija: Jauna dzīve” dalībnieki steidz īstenot savas ieceres un sapņus. 

Ir pagājis mēnesis, kopš visi septiņi šova uzvarētāji pārcietuši plastiskās operācijas un nu izbauda savas jauniegūtās ķermeņa aprises. Katrs no viņiem uz šovu bija nācis ar saviem mērķiem un sapņiem, kurus nu, pateicoties iegūtajām pārmaiņām, viņi steidz īstenot.

Vientuļā māmiņa Ineta, kas piedzīvojusi smagas bērnības traumas, samierinoties ar mīļotās māsas bezvēsts pazušanu un gadiem ilgi kopjot māti, izskatījās daudz vecāka par saviem gadiem. Nu, cerībā atgūt ticību mīlestībai un jaunam sākumam, kā arī pieņemt sevi par jaunu, skaistu sievieti, viņa devās uz emocionālu tikšanos pie psiholoģes Ingas Bērziņas, lai pastāstītu par pirmajiem randiņiem pēc izjukušās ilggadējās kopdzīves ar bijušo vīru.

“Randiņi ir bijuši un es saņemu ļoti daudz komplimentus, un tas ir tieši tas, kas man bija tik ļoti nepieciešams,” atklāj Ineta.

Leila, kas bērnībā piedzīvojusi atkārtotu seksuālu vardarbību un pirms dalības šovā bija emocionāli sagrauta, nu palēnām atplaukst jaunā veidolā un ir apņēmības pilna sarakstīt grāmatu, daloties savā stāstā un iedrošinot citas sievietes, kas pārdzīvojušas seksuālu pazemojumu.

Lai gūtu iedvesmu topošajam romānam, pie kura Leila jau sākusi strādāt, viņa tikās ar Lindu Mūrnieci, kura, pateicoties saviem politiskajiem un uzņēmējdarbības panākumiem, kā arī pateicoties savai atklātībai, kļuvusi par daudzu sieviešu iedvesmas avotu.

Savukārt Renārs, kura ģimenē valda miers un saticība, kā arī aug divas atvases, līdz šim vēl nav reģistrējis savas attiecības ar mīļoto sievieti. Pirmais jaunās dzīves solījums pašam sev ir apņemt par sievu savu dzīves mīlestību Lieni. Viņus abus sagaidīja pavisam pasakains notikums – pārim tika dāvāti ne tikai gredzeni, bet arī neticami skaista, pašas līgavas izvēlēta kāzu kleita.

Transpersona Madara lielāko dzīves daļu dzīves dzīvojusi kā Māris, bet nu nolēmusi spert drošu soli jaunās identitātes virzienā. Dzimumu maiņas operācija un hormonu terapija ir ilgstošs process, tāpēc ķirurgi vairākās operācijās parūpējās par Madaras sejas vaibstiem, padarot tos maigākus.

Nu, kad operācijas ir galā, Madara kopā ar stilisti apguva jaunas iemaņas, kas ļaus pasvītrot viņas sievišķību.

Arī divu bērnu māmiņa Nataļja un Danēla, kurām tika veiktas ne vien sarežģītas, bet arī laika ziņā ietilpīgas operācijas, pēc veiktajām procedūrām ir burtiski atplaukušas. “Nav sajūtas, ka kaut kā trūktu. Ir drīzāk atvieglojums, un arī ar krūšu izskatu esmu apmierināta.

Skatos uz jaunajām krūtīm, un sejā rodas smaids.

Pat ja būs redzamas rētas, man tas neradīs nekādus kompleksus, drīzāk būs tā sajūta – jā, es esmu to izdarījusi!” priecājas Danēla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu