Renārs Kaupers pirmo reizi komentē inficēšanos ar Covid-19 (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Renārs Kaupers
Renārs Kaupers Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā nedēļā izskanēja runas, ka ar Covid-19 esot inficējies grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers. Nu mūziķis apstiprina, ka izslimojis Covid-19.

Kaupers 6. decembrī nāca klajā ar paziņojumu sociālajā vietnē "Instagram".

"Draugi, sirsnīgs sveiciens! Īsziņas un uzmanība šajās dienās gāž no kājām! Renār, vai viss labi? Kā ar veselību? Steigšu visus nomierināt. Jūtos ļoti labi, esmu vesels un ir pagājušas trīs dienas kopš manas karantīnas un izolācijas beigām," vēsta Kaupers.

Viņš tupina: "Jā, patiešām, arī mani pirms pāris nedēļām noķēra Covid vīruss, kuru izslimoju salīdzinoši vieglā formā (trīs dienas bija gripas sajūta - kaulu laušana un neliela temperatūra). Nu jau vairāk kā 10 dienas jūtos labi un nav ne mazāko slimības simptomu. Sirsnīgs paldies visiem, kas rakstīja uzmundrinošus vārdus šajās dienās! Turpināsim sargāt sevi un citus!"

Ieraksta beigās viņš novēlēja "priecīgu un veselīgu otro Adventi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by renārs kaupers (@driznaks007)

Atgādinām, ka Kaupers visticamāk bija viens no septiņiem mūziķiem, kuri inficējās ierakstu studijā, strādājot pie mūzikas celiņa filmai "Ziemassvētki džungļos". Starp inficētajiem bija arī "The Sound Poets" mūziķis Jānis Aišpurs un grupas "Laika suns" mūziķis Arnis Račinskis. 

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu