Rūta Reinika pirmo reizi publisko foto no savām kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Laura Reinika māsa, pasākumu producente Rūta Reinika-Preisa sociālajos tīklos publiskojusi retu kadru no savām kāzām ar burātāju Jāni Preisu.

"Labi, ka mums tika dots pagājušais gads. Diena bija ļoti līdzīga - pelēka, nedaudz uzsalis. Pasākums, kas saucas kāzas, izdevās necerēti labi. Pa gadiņam tik jāšīberē uz priekšu!" - pie kadra vēsta Rūta, liekot noprast, ka abi apprecējās pērnā gada 14. decembrī.

Rūta žurnālam "Santa" šovasar pastāstīja, ka abi apprecējās viņas grūtniecības septītajā mēnesī. Intervijā viņa atzina, ka "līdz šim nekad tā īsti nebija gribējies precēties", taču viņa zināja, ka tad, ja viņai ar vīrieti būs bērniņš, tad varētu apprecēties.

"Gaidījām gan līdz pat sestajam mēnesim. Kad arvien biežāk dzirdēju jautājumu, vai vīrs piedalīsies dzemdībās, aizdomājos – kas viņš man ir? Sapratu, ka negribu braukt uz Dzemdību namu kā draudzene, un teicu Jānim, ka tomēr jāprecas," atklāja Reinika.

"Tā nu beigās noorganizējām kāzas mēneša laikā, un bija ļoti forši. Pat mazliet žēl, ka nebija lielāka ballīte ar draugiem," pastāstīja viņa.  

Atgādinām, ka Rūta un Jānis attiecības sāka 2015. gadā. Šā gada sākumā pasaulē nāca viņu pirmā kopīgā atvase - dēls Ričards.

Jānim no iepriekšējās laulības ir divi bērni. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu