Līvānu rokgrupa "Jauda" laiž klajā jaunu singlu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Simona Groskaufmane Simona Groskaufmane (kadrs no klipa)
Simona Groskaufmane Simona Groskaufmane (kadrs no klipa) Foto: publicitātes

Jaunā Līvānu alternatīvā roka apvienība "Jauda" piedāvā trešo singlu no topošā studijas albuma "Apart".

"Dziesma ir stāsts par jebkuriem diviem cilvēkiem, kuriem katram ir sava taisnība. Atrašanās vienā telpā nenozīmē, ka cilvēki ir kopā, un šis ir tas laiks, kad tu vienkārši nezini, kas ir patiess," dziesmas saturu komentē mūziķi.

Dziesma ierakstīta grupas "Jauda" studijā šā gada vasarā, un septembrī tika uzfilmēts videoklips, kurā sieviešu lomu atveido Simona Groskaufmane. Šoreiz mūzikas klips ir veidots kā alegoriska īsfilma, par to, ka aiz miera un saprāta maskas cilvēki slēpj patiesās emocijas, vēlmes un ekspektācijas pret otru cilvēku. Mūzikas klips ir ar eskalējošu enerģiju, kur emociju izvirdumā brīvības sajūtu rada ātra braukšana ar motociklu, kā arī ar pagātni tiek noslēgti rēķini, metot traukus pret sienu, kurā atduras visas cerības, kuras kādreiz tika liktas vienam uz otru.

Noskaties dziesmas video.

Grupa dibināta 2016. gadā Līvānos. Apvienojot basa, bungu, ģitāras un vokāla skanējumu, grupa veido dzīvu skanējumu gan ierakstos, gan koncertos. 2018. gada maijā iznāca grupas pirmais debijas albums "Durvis atvērtas", kurā tika iekļautas divpadsmit dziesmas latviešu valodā.

2020. gadā grupa laida klajā trīs singlus "Eyes", "Love and Sunshine" un "Apart" no topošā albuma, kurš šobrīd ir tapšanas stadijā. Albumā iekļautās dziesmas būs angļu valodā.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu