Slavena latviete dalās ar baisiem skatiem no modeļu dzīves aizkulisēm (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu modele Vinita Vilcāne-Krilova sociālajos tīklos dalījusies ar vairākām šokējošām fotogrāfijām, kas ne pārāk labā gaismā parāda modeļu biznesa aizkulises. 

Krilova publiskotajos kadros parādīja dzīves apstākļus, kādos modelēm nākas uzturēties, dodoties uz darbu ārzemēs. 

"Modelēm, braucot uz citu valsti darba meklējumos, tiek piedāvāta iespēja palikt aģentūras modeļu apartamentos. Noteikumi dažādās valstīs atšķiras. Manā pieredzē ir bijis tā, ka sākotnēji samaksa par šiem apartamentiem tiek iekļauta modeles bilancē pie izdevumiem un, ja modele brauciena laikā nopelna, šī summa jāatgriež aģentūrai. Aģentūrām gan tas bija papildu veids kā nopelnīt, jo parasti dzīvoklī dzīvoja daudz meiteņu un summu par dzīvokli maksāja katra meitene.

Ar ko sanāca dzīvot kopā - tā bija īsta loterija.

Mūsdienu versija komunālā dzīvokļa pieredzei. Lielākoties bijām daudzas nepieredzējušas tīneidžeres katra no savas pasaules malas. Te veidojās gan draudzības uz mūžu, gan cilvēku iekļaušana “people to kill” [cilvēki, ko nogalināt - lat.] listē. Joks, protams, bet domu sapratāt," raksta modele.

Viņa turpina: "Tik daudz mājvietu kā Milānā, man nav bijis nevienā citā pilsētā. Ir bijušas lieliskas pieredzes un tad ir tās citas: esmu dzīvojusi kopā ar vēl septiņām meitenēm (bilde no šī dzīvokļa), kur katram ir sava izpratne par kārtību:

esmu tikusi apzagta, citas meitenes ir vilkušas manas drēbes bez atļaujas, ak, strīdi par to, ka nevajadzētu smēķēt iekštelpās un zvani nakts vidū pie durvīm, jo ballītē pazaudētas atslēgas, applūduša dzīvokļa slaucīšana nakts vidū, izsisti stikli,

bet man personīgi šokējošākais (ne)gadījums bija, kad tualetē kādai bija aizmirsies vai izbeidzies papīrs (katra meitene pirka savu un nēsāja līdzi) un par labu esam bija noskatīta balta zeķīte, kas pēc tam bija kārtīgi atlikta atpakaļ uz drēbju žāvētāja."

Pievienotajās fotogrāfijās viņa parādīja dzīvesvietā valdošo nekārtību, netīru trauku kalnus, izmētātas pudeles un citus skatus. 

Kadri izpelnījās arī šoku no modeles sekotājām, daudziem piebilstot, ka Krilova par savām modeļu dzīves aizkulisēm varētu uzrakstīt grāmatu.  

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu