Erotisko bestselleru autorei Karīnai Račko pēc Covid-19 vakcīnas uzbrukuši interneta "troļļi"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Karīna Račko
Foto: Karīna Račko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju erotisko romānu autore un zobārste Karīna Račko savā "Facebook" profilā atklājusi, ka pēc vakcinēšanās bilžu publiskošanas viņu ir pārsteidzis sazvērestību teoriju izplatītāju "uzlidojums".

"Trīs popularitātes gadi man ir snieguši bagātu pieredzi un rūdījumu saskarsmē ar naidpilniem cilvēkiem, un biju domājusi, ka šajā dzīvē mani vairs nekas nepārsteigs. Tomēr ažiotāža, kas sekoja pēc tam, kad savā privātajā Facebook kontā ievietoju foto no Stradiņa slimnīcas vakcinācijas kabineta, mani patiešām izbrīnīja. Piepeši manā profilā uzradās aptuveni 20 absolūtu svešinieku, kuri agresīvi metās aģitēt pret vakcināciju un reklamēt sazvērestības teorijas. Kā šie nepazīstamie cilvēki atrada manu ierakstu - tā ir mistērija," vēsta Račko ieraksts "Facebook".

Es ticu uz pierādījumiem balstītai medicīnai, un man kā ārstei ir pienākums un atbildība rādīt paraugu. Covid lauž un...

Posted by Karīna Račko on Sunday, 17 January 2021

"Daļa šo komentētāju nepārprotami bija troļļi - viltus profili, kas izveidoti ar mērķi vairot dezinformāciju, pārējie - reāli pandēmijas noliedzēji un sazvērestības teoriju piekritēji.

Būtībā gudra taktika - atrast cilvēku, kuram ir gana plašs sekotāju loks, un izmantot viņa profilu, lai komentāros izplatītu dezinformāciju un sētu šaubas tajā sabiedrības daļā, kura šo ierakstu ieraudzīs un izlasīs.

Un šis fakts rosina piesardzību - sabiedrības dezinformācija ir ļoti mērķtiecīga, ļoti agresīva un neatlaidīga. Tāpēc es aicinu savus sekotājus būt uzmanīgiem un ļoti rūpīgi izvērtēt jebkura informācijas avota ticamību!" secina bestselleru autore.

Trīs popularitātes gadi man ir snieguši bagātu pieredzi un rūdījumu saskarsmē ar naidpilniem cilvēkiem, un biju...

Posted by Karīna Račko on Tuesday, 19 January 2021
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu