"Foo Fighters" jauno albumu gaidot. Klajā nāk jauns videoklips

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadrs no video

Grupa "Foo Fighters" klausītājus iepazīstina ar nu jau trešo dziesmu "Waiting on a War" no pavisam drīz gaidāmā jaunā studijas albuma "Medicine at Midnight".

Albums klajā nāks 5. februārī.

Dziesmas "Waiting on a War" tekstam piemīt īpaši emocionāla piegarša, un grupas solists Deivs Grols (Dave Grohl) atstāsta personīgu stāstu, kas iedvesmoja šai dziesmai: "Pagājušajā rudenī, kad vedu meitu uz skolu, viņa pagriezās pret mani un prasīja: “Tēt, vai drīz būs karš?” Man sirds pamira, saprotot, ka viņa ir tādā pašā drūmā noskaņojumā, kādu es pats jutu savā bērnībā pirms 40 gadiem. Tajā dienā es sarakstīju "Waiting on a War". Vai visam ir lielāka jēga un kāda lielāka nozīme, kā vienkārši gaidīt karu? Man nepieciešams vairāk. Mums visiem tā ir. Šo dziesmu es sarakstīju savai meitai Hārperei, kura ir pelnījusi labāku nākotni, tāpat kā jebkurš cits bērns."

Noskaties dziesmas videoklipu.

Jaunais albums un ierobežotas tirāžas vinilplates jau ir pieejamas iepriekšpārdošanā grupas mājas lapā.

Gaidāmo albumu producējis inteliģentās popmūzikas producents Gregs Kurstins (Greg Kurstin) un "Foo Fighters" skaņu inženieris Darels Torps (Darrell Thorp). To miksējis Marks Stents (Mark “Spike” Stent”). 

"Foo Fighters" vairāk nekā 20 gadus ilgās karjeras laikā pārliecinoši nostiprinājušies rokmūzikas virsotnē, kļūstot par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē. Grupas kontā ir vairāk nekā desmit "Grammy" balvas.

Atgādinām, ka "Foo Fighters" 2017. gada uzstājās Lucavsalā ar trīs stundas garu priekšnesumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu