AC/DC uzlādējas 2021. gadam ar jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
AC/DC
AC/DC Foto: publicitātes

Leģendārā austrāliešu grupa AC/DC 2020. gadu noslēdza, atrodoties topu augšgalos astoņpadsmit valstīs ar savu jaunāko albumu "Power Up". Savukārt 2021. gadu sāk ar jauna mūzikas video izdošanu dziesmai "Realize", kas iekļauta jaunajā albumā. 

Klipa režisori ir Clemens Habicht un Josh Cheuse, kurš ir arī grupas radošais direktors. Melnbaltās noskaņās tērptais video ataino grupas dalībniekus darām to, kas viņiem padodas vislabāk - baudīt īstu rokenrolu. Apzinoties, ka visi grupas dalībnieki atrodas katrs savā pilsētā, abi režisori šo video veidoja kā puzli, savienojot katra grupas dalībnieka uzstāšanos vienā kopīgā darbā.

Grupa, kuras sastāvā ir ģitārists Anguss Jangs (Angus Young, 65), solists Braiens Džonsons (Brian Johnson), basģitārists Klifs Viljamss (Cliff Williams), bundzinieks Fils Rads (Phill Rudd) bungas, un ritma ģitārists Stīvijs Jangs (Stevie Young), parāda, ka pulveris vēl sauss.

Noskaties videoklipu.

Albuma tapšanā grupa atkal apvienojās spēkiem ar producentu Brendanu Obraienu (Brendan O’Brian), ar kuru kopā strādāja pie albumiem "Black Ice" 2008. gadā un "Rock Or Bust" 2014. gadā. 

Albums pieejams dažādos formātos un iepriecinās visus grupas fanus un kolekcionārus. Pieejams ir gan diska un plates formāts, gan īpašs limitētas tirāžas izdevums, kurš  iepakots kastē, kurai savukārt nospiežot pogu, tā izgaismojas neona gaismā un atskaņo singlu “Shot in The Dark” ("Šāviens tumsā").

Atgādinām, ka solists Braiens Džonsons veselības problēmu dēļ bija daļēji zaudējis dzirdi, viņš pirms vairākiem gadiem bija spiests pamest grupu. Viņa vietā koncertos dziedāja rokgrupas Guns N' Roses solists Aksels Rouzs (Axl Rose). Džonsons ir AC/DC solists kopš 1980. gada, kad nomira iepriekšējais vokālists Bons Skots. 

Anguss medijiem apliecināja, ka ierakstā nav dzirdams viņa brālis Malkolms, kurš 2017. gadā devās mūžībā. "Kaut ir dažas viņa idejas," tā Anguss.

Pēdējos trīs dzīves gados Malkoms Jangs cīnījies ar nopietnām veselības problēmām, tostarp demenci. 

Malkoma Janga un viņa jaunākā brāļa Angusa 1973. gadā dibinātā grupa AC/DC ir viena no pasaulē pazīstamākajām un arī komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām. Pasaulē pārdoti vairāk nekā 200 miljoni AC/DC ierakstu.

Noklausies jauno albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu