Bija skeptiska līdz brīdim, kad saslima pati: ar Covid-19 inficējusies Anna Lieckalniņa (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Anna Lieckalniņa
Anna Lieckalniņa Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Geštaltterapeite un TV personība Anna Lieckalniņa decembra izskaņā inficējusies ar Covid-19, un tikai mēnesi pēc saslimšanas sāk justies labāk.

Pirms inficēšanās ar Covid-19 viņa uzskatīja, ka pasaulē valda pārspīlēta reakcija saistībā ar šo koronavīrusu. "Domāju, nevar būt tik traki, ka visa pasaule jānoliek uz pauzes," atceras viņa.

Tomēr domas esot mainījušās pēc tam, kad viņa kļuvusi Covid-19 pozitīva.

Lieckalniņa atminas, ka pirmās saslimšanas pazīmes viņai parādījās Pirmajos Ziemassvētkos, taču pēc divām dienām vīruss jau izpaudās ar augstu temperatūru un izteikti sliktu pašsajūtu.

Kur inficējusies, Lieckalniņa joprojām nezina, jo, kā apgalvo, pārsvarā uzturas mājās un nepieciešamības gadījumā dodas uz veikalu.

Lieckalniņa, vēloties pasargāt savas meitas, viņas "aizsūtīja pie tētiem" un 26 dienas pavadīja vienatnē. 

Kā saslimšanas simptomus Lieckalniņa min spēcīgas galvassāpes, kakla sāpes, garšas un ožas pazušanu. Tāpat vīruss Lieckalniņai pārgāja plaušu karsonī. "Šis vīruss ir ļoti neatlaidīgs – kad liekas, ka jau iet uz labo pusi, tas atkal pārsteidz ar kaut ko jaunu," savu stāstu Lieckalniņa atklājusi izdevumam "Kas Jauns?".

Lieckalniņas vārds iepriekš izskanējis ne tikai saistībā ar Covid-19 kritizēšanu, bet arī ar viņas atbalstītu dezinformatora Jāņa Pļaviņa uzņēmumu SIA "Memory Water", kas reklamē savu preci, stāstot pseidozinātniskas teorijas.

Kā zināms, Latvijā līdz 26. janvārim reģistrēts 61 231 Covid-19 gadījumu skaits, bet mirušo Covid-19 pacientu skaits sasniedzis 1114, kas ir 1,82% no visiem inficētajiem.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu