Lelde Dreimane komentē runas par viņas attiecību izjukšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nupat ļaudis internetā metās spekulēt, ka izirušas aktrises Leldes Dreimanes un hokejista Ērika Ozollapas attiecības. Šīs runas izdevumam "Kas Jauns?" komentēja arī pati Dreimane. 

Atgādinām, ka no pāra sociālajiem tīkliem pazudušas visas kopbildes, kā arī abi viens otram tajos vairs neseko.

Aktrise to skaidro šādi: "Ne viss ir tā, kā varētu šķist no malas. Mēs taču saprotam, ka gandrīz visi, kuriem ir sociālo mediju profils, ir saņēmuši ziņas vai komentārus no cilvēkiem, kurus viņi nepazīst vai ar kuriem nav ieinteresēti iepazīties. Tas joprojām neliedz dažiem cilvēkiem justies mazliet greizsirdīgiem, un šīs jūtas var negatīvi ietekmēt attiecības.

Nesekošana savam partnerim sociālajos tīklos parāda, ka jums nav jāiesaistās visos mazajos viņu dzīves aspektos, lai justos pārliecināti par savām attiecībām.

Tātad mēs pietiekami uzticamies savam partnerim."

Runas par Dreimanes attiecībām sākās pēc tam, kad viņas kaimiņiene apsūdzēja aktrisi un viņas iespējamo dzīvesbiedru pašizolācijas neievērošanā un ballīšu rīkošanā pagājušā gada aprīlī.

Pašizolācijas stingro nosacījumu neievērošanu Lelde noraidīja, bet apstiprināja, ka jau kādu laiku ir attiecībās. "Viņš ir mana stiprā roka, mans stiprais plecs, morālais un emocionālais atbalsts. Esam kopā jau ilgāku laiku," žurnālam "Privātā Dzīve" sacīja Lelde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu