Pa atslēgas caurumu. Kā pandēmijas laikā Sofija Rotaru nopelnīja 100 000 (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Sofija Rotaru
Dziedātāja Sofija Rotaru Foto: SCANPIX

Pandēmijas laikā pulcēšanās un socializēšanās ir būtiski ierobežota, taču ne Krievijā. Kā liecina nesen video vietnē "Youtube" publicēts video no kāda privāta pasākuma februārī, izrādās, ka pavisam reāli uz ballītēm ir iespējams uzaicināt pat estrādes superzvaigznes, piemēram, dziedātāju Sofiju Rotaru.

73 gadus vecā dziedātāja esot piekritusi par 100 000 eiro, tā vismaz ziņo avoti Krievijas presē, kopā ar grupu un dejotājām sniegt nelielu koncertu kāda Voroņežas pilsētas uzņēmēja dzimšanas dienas ballītē. Kā redzams video, neviens no klātesošajiem sejautu nebija uzvilcis. 

Kā zināms, padomju laiku estrādes dīva dzīvo netālu no Kijevas, Ukrainā, taču šoreiz, neskatoties uz Covid-19 draudiem, tomēr nolēma iepriecināt savus pielūdzējus Krievijā. 

Rotaru kāda ceļu būves industrijā strādājoša uzņēmēja 50 gadu jubilejas pasākumā izpildīja vairākas dziesmas kopā ar māsu. 

73-летняя София Ротару растолстела, изумив гостей на корпоративе в Воронеже

Krievijas tenku portāli ziņo, ka uzaicinātie viesi uzreiz pat neesot atpazinuši populāro zvaigzni, jo dziedātāja, kas allaž ir izcēlusies ar perfektu augumu, pandēmijas laikā esot pieņēmusies svarā. 

73-летняя София Ротару растолстела, изумив гостей на корпоративе в Воронеже

Atgādinām, ka arī Intars Busulis nesen negribīgi atzinās, ka Jauno gadu sagaidīja Maskavā kādā ballītē. 

Video: Sofijas Rotaru uzstāšanās Voroņežā. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu