Nopludinātā balss ierakstā skandālu ap influenceres Didrihsones izteikumiem komentē viņas vīrs (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Influencere Elīna Didrihsone par saviem izteikumiem homoseksualitātes jautājumā saņēmusi asu kritiku. Tagad kādā nopludinātā balss ierakstā dzirdams, ko par sievas teikto domā Nauris Didrihsons.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, Didrihsone atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," pārliecināta bija viņa.

Dažas stundas vēlāk Didrihsone izdzēsa savu atbildi no sociālajiem tīkliem un steidza norādīt, ka ir "tikusi pārprasta". 

Kā zināms, Didrihsone regulāri saviem sekotājiem piedāvā piedalīties konkursos ar iespēju laimēt vērtīgas balvas. Viens no nosacījumiem, lai piedalītos konkursā, ir jābūt Didrihsones un viņas vadītā uzņēmuma - apģērbu veikala - sekotājam sociālajos tīklos, kā arī jādalās ar viņas ierakstu savā privātā "Instagram" konta īsajos stāstiņos. 

Internetā klejo sarakste, kurā redzams, ka kāda sieviete vērsās pie Elīnas Didrihsones vīra Naura ar jautājumu, kā pēc viņu attieksmes konkursā varēja laimēt cilvēks, kurš, kā noprotams, ir LGBT atbalstītājs. 

"Mēs nevienu nešķirojam! Super, malacis!" rakstīja Didrihsons. 

Persona, kura vērsās pie infuenceres vīra, gan nebija apmierināta ar atbildi, rakstot: "Nešķirojat, tikai esat kategoriski pret un neatbalstiet."

Uz to Didrihsons atbildēja ar balss ziņu:

"Man nav pret šiem cilvēkiem pilnīgi nekas, saproti? Es vienkārši neatbalstu. Tāpat kā es neatbalstu pīpmaņus, tāpat kā es neatbalstu narkomānus, tāpat kā es neatbalstu alkoholiķus un vēl tamlīdzīgi, katram cilvēkam ir brīvs viedoklis par to.

Tas nenozīmē, ka esmu sūdīgs vai viņi ir sliktāki. Katram cilvēkam uz šīs zemes ir brīva griba, viņš var darīt, ko viņš vēlas. Tas, ka viņš vinnēja balvu, ir brīnišķīgi, es neredzu tur neko sliktu. Man kā pret cilvēkiem viņi ir vienaldzīgi."

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu