Video ⟩ Kā Katrīne Sauliete lutina savu mīļoto Pēteri (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Mēs esam lieli romantiķi. Mums patīk čubināties, bubināties, bučināties,” par attiecībām ar mīļoto vīrieti Pēteri kanāla 360TV realitātes seriālā “Ģimene burkā” saka influencere Katrīne Sauliete.

Realitātes seriāla “Ģimene burkā” jaunākajā sērijā redzams, ka Sauliete savam Pēterim ir sarūpējusi romantisku pārsteigumu un aizvedusi atpūsties uz kādu populāru viesnīcu Latvijā. Kamēr meitas pavada laiku kopā ar tēti, hokejistu Kasparu Saulieti, Katrīne un Pēteris ļaujas sirsnīgiem mirkļiem divatā, baudot ziemas priekus un veltot viens otram mīļus uzmanības apliecinājumus.

“Iespējams, viņš ir romantiskāks, jo viņš vairāk piedomā pie lietām – vairāk negaidot atnes man puķes, ejot pa veikalu, viņš ierauga kādas lietas un saka – gāju garām, paskatījos un man likās, ka tev to vajag. Viņš laikam, jā, – tāds romantiskāks!” mīļoto raksturo Katrīne.

Savukārt Pēteris saka, ka abi nespējot viens otram paiet garām bez bučas vai pieskāriena. “Tā romantiskā puse jau iznāk ārā tad, kad tu gribi. Kad pret to cilvēku ir tā mīlestība, tā romantika pati nāk ārā,” spriež Pēteris.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu