Latvijas brangāko krūšu īpašniece atklāj, cik viņai izmaksājusi plastiskā operācija (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/victoriawildofficial

Par latviešu “bārbiju” dēvētā Viktorija Vailda, viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, cik izmaksājušas viņas kuplās krūtis. 

Jau no bērnības Viktorija vēlējusies līdzināties lellei Bārbijai, un, veicot vairākas plastiskās operācijas, darījusi visu, lai sapnis piepildītos. Nu viņa var lepoties ar septītā izmēra krūtīm, kuras daiļavai izmaksājušas aptuveni 11 tūkstošus eiro.

Tiesa, Latvijas plastikas ķirurgi tik lielus implantus atteikušies likt, tāpēc Viktorija operāciju veikusi ārzemēs,

kur bijis iespējams pasūtīt īpašus implantus, kas gatavoti tieši viņai. Viktorija stāsta - sākumā ceļā pretim ideālajam izskatam viņu atbalstījis draugs, bet līdz ar popularitāti, dalību dažādos TV projektos un intervijām žurnālos viņa līdzekļus skaistuma uzlabošanai var nopelnīt pati.

Uz jautājumu, vai, skatoties spogulī, sievietei patīk tas, ko viņa tur redz, Viktorija nedomājot atbild: “Vienmēr!” un pastāsta, ka agrāk viņai par savu izskatu bijuši kompleksi un sieviete kautrējusies, ja kāds pievērsis uzmanību. “Līdz ar manu izskatu mainījās arī mana personība. Esmu kļuvusi atvērtāka, brīvāka un bez kompleksiem!” atklāti pauž Vailda. 

Vaicāta, ko par viņas izskatu domā Viktorijas itāļu izcelsmes dzīvesbiedrs, viņa atklāj, ka vīrietis ir lepns par savas sirdsdāmas ārieni. “Viņam patīk, ka citi arī skatās!” 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu