Rozīte par pozēšanu "Playboy": Šo soli nenožēloju, bet otrreiz es to vairs nedarītu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Anna Rozīte
Anna Rozīte Foto: Ieva Leiniša/LETA

Uztura speciāliste, TV dīva un influencere Anna Rozīte 2010. gadā pozēja Latvijā pirmajam "Playboy" izdevumam. Nu viņa intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, vai būtu vēlreiz gatava šādam izaicinājumam.

"Toreiz man juka un bruka attiecības, biju jauna sākuma priekšā. Šķita - ārprāts, es tik pareizi dzīvoju, kā tāda mūķene! Ir taču mana jaunība, piedzīvojumu laiks! Nospriedu, ka teikšu jā katram piedāvājumam, citādi palaidīšu garām visus foršos, jautros piedzīvojumus. Ne velti saka - domā, ko vēlies..." par lēmumu piekrist fotografēties populārajam vīriešu žurnālam saka Rozīte.

Viņa turpina: "Bija bail, bet es sev teicu: tu taču gribēji piedzīvojumus - lai iet rokenrols! Un viss notika. Atceros, kāds paziņa man pēc tam teica:

trakā, kā tu pēc tam darbu atradīsi!

Atradu, un viss bija labi."

Tomēr, ja šāds piedāvājums nāktu šobrīd, viņa atteiktos. "Šo soli nenožēloju, bet otrreiz es to vairs nedarītu, jo tas vienkārši ir pret manu būtību. Toreizējā vecumā - nedaudz pāri 20 gadiem - tas vēl varbūt iederējās, tādas trakulības un eksperimenti, bet tagad es krietni labāk saprotu, ko vēlos un ko ne. Gluži mūķene es, protams, neesmu, bet tuvu tam."

Pilnu interviju ar Annu Rozīti lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu