Pie skatītājiem ar jaunu sezonu atgriežas šovs "Gandrīz ideālas vakariņas"

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: F64

Pirmdien, 8. martā, plkst. 18:10 kanālā TV3 un televīzijā Go3 ar jaunu sezonu atgriežas skatītāju iemīļotais kulinārais raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas". 

Pirmo vakariņu nedēļu atklāj jauni, talantīgi un jestri dalībnieki – mūziķe Katrīna Dimanta, vieglatlēte un šķēpmetēja Madara Palameika, seriāla "Nemīlētie" zvaigzne Edijs Zalaks, kā arī komiķis Maksims Trivaškevičs.

Skatītāju iemīļotais kulinārais raidījums “Gandrīz ideālas vakariņas” pie skatītājiem atgriezīsies jau 8. martā, visas sezonas garumā pulcējot populāras, košas un neparastas personības, kuras ik nedēļu satiksies vienuviet, lai mielotos ar pašu sarūpētiem ēdieniem, ļaujot ielūkoties, kā rosība notiek slavenību virtuvēs.

“Ņemot vērā mainīgo situāciju Latvijā, šova jaunajā sezonā esam pielāgojuši raidījuma formātu, ievērojot noteiktos ierobežojumus un nepieciešamos piesardzības pasākumus.

Vakariņu dalībnieki mielastus gatavos savās mājās, bet viesus tajās neuzņems. Viņi tiksies kādā neitrālā vietā – restorānā, banketu zālē vai konferenču zālē.

Tāpat par izklaidi vakariņotājiem būs jārūpējas pašiem, jo pieaicināt palīgus no malas šoreiz nebūs iespējams,” par raidījuma formāta izmaiņām stāsta producente Sandija Miezīte.

Atklājot raidījuma jauno sezonu, pirmā viesus uzņems Katrīna Dimanta, kura ciemiņus lutinās ar trim gardiem ēdieniem un apmācīs muzicēt ar kādu sev mīļu mūzikas instrumentu. Uzzināsim, vai viesus satuvinās Katrīnas atvērtība un dzīvesprieks, vai tomēr desertā piešautais rums, kā arī dzirdēsiet vakariņu dalībnieku sakomponēto kopdziesmu.

Nākamā viesus uzņems šķēpmetēja Madara Palameika, kas, kā viesi saka, ne tikai ļoti labi met, bet arī labi gatavo. Viesi būs izklaidēti ne pa jokam - būs ne tikai jānosauc vairāki zivju veidi, bet arī jāsvilpo un pat jātur tējkarote uz degungala.

Pavisam nopietni viesu uzņemšanai pieies komiķis Maksims Trivaškevičs, kurš viesiem dienu iepriekš ir pieteicis vakariņas nekavēt, citādi būšot sods. Vai viesi uz vakariņām ieradīsies laikus un nesaņems sodu vai tieši pretēji? Arī vakariņas solās būt īstā komiķa stilā - būs gan piemeklēti simboli katram dalībniekam uz galda, gan gigantiskas un ar sāli pārbagātas ēdienu porcijas, kā arī amizanti stāsti no dzīves.

Pēdējais vakariņas gatavos seriāla "Nemīlētie" aktieris Edijs Zalaks. Edijs saviem visiem būs sarūpējis ne vienu vien pārsteigumu, īpašu galda noformējumu un parūpējies arī par viesu dreskodu, kurš šajā vakarā gribot negribot visiem būs jāievēro. Uzzināsim, vai viesi zina, kas ir samene, un kā dāmas, kurām negaršo ikri, tiks galā ar to ēšanu? Laba kompānija, smiekli, emocijas un gardi ēdieni - būs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu