Noskaties džeza pianista Kristapa Vanadziņa muzikālo sveicienu 8. martā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Vanadziņš
Kristaps Vanadziņš Foto: Aiga Rēdmane

Ar jaunu kompozīciju Kristapa Vanadziņa trio 8. martā sveic sievietes un piedāvā koncertierakstu "Mīlestības dārzs ir aizaudzis".

No 8. marta radio un digitālajās platformās pieejams Kristapa Vanadziņa trio otrais singls ar anglisko nosaukumu "It Doesn’t Count When You Believe" no 2021. gada maijā gaidāmā vinila albuma “The Love Garden has Overgrown”. Kā īpašs sveiciens Starptautiskajā sieviešu dienā no 8. marta klausītājiem visā pasaulē pieejams arī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” tapušais koncerta "Mīlestības dārzs ir aizaudzis" videoieraksts.

"Skaņdarba pamatā ir leģenda par visiem labi zināmo teicienu - "ja kaut ko ļoti vēlēsies, to dabūsi", bet šī ir tā reize, kad nedabū neko, ko esi vēlējies. Un iespējams, tā pat ir labāk, lai arī par to nemaz vēl nenojaut," komentē Vanadziņš.

Jaunais trio albums, kurš top džeza mūzikas izdevniecības "Jersika Records" paspārnē, savu dzimšanas brīdi piedzīvos pavisam drīz, šī gada maijā.

Pašreizējo trio sastāvu veido ilggadēji džeza mūzikas pazinēji: pianists Kristaps Vanadziņš, basists Jānis Rubiks un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu