Agnese Zeltiņa iesūdzējusi tiesā bijušo draugu Brēmani (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Agnese Zeltiņa un Rūdolfs Brēmanis
Agnese Zeltiņa un Rūdolfs Brēmanis Foto: LETA

Trīs gadus pēc skandalozās šķiršanās aktrise un rotu darinātāja Agnese Zeltiņa ir iesūdzējusi tiesā bijušo diplomātu Rūdolfu Brēmani, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā 15. martā tiks skatīta lieta, kurā aktrise Agnese Zeltiņa apsūdz savu bijušo draugu uzņēmēju Rūdolfu Brēmani, pieprasot no viņa piedzīt morālo kaitējumu.

Lai gan Zeltiņa un Brēmanis no komentāriem par lietu atteicās, bijušā pāra tuvs paziņa izdevumam pastāstīja, ka lēmumu nokārtot attiecības tiesā aktrise esot pieņēmusi pandēmijas laikā. 

Zeltiņa vēloties piedzīt naudu par ciešanām, ko viņai attiecību laikā sagādājis bijušais mīļotais. 

Atgādinām, ka Brēmanis ar Zeltiņu izšķīrās aptuveni pirms trim gadiem. Bijušais diplomāts nokļuva dzeltenās preses redzeslokā, jo viņš, esot attiecībās ar Zeltiņu, izteica nepiedienīgus piedāvājumus modes dizainerei Kristīnei Deimonei - efektīgā rudmate publiskoja ekrānuzņēmumu ar abu saraksti, kurā no Brēmaņa izskan šādas frāzes: "Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!"

Tāpat Brēmanis apsūdzēts par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kā arī naudas krāpšanu un piesavināšanos lielā apmērā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu