Influencerei Didrihsonei atkal nākas skaidroties: saņēmusi kritiku par nelāga piemēra rādīšanu jaunām meitenēm (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Elīna Didrihsone, kura nesen izraisīja lielu ažiotāžu, izsakoties par homoseksuālu attiecību tēmu, savos sociālajos tīklos atbildējusi uz jaunu kritiku. 

Didrihsone parādīja, ka ir saņēmusi kādu jautājumu par to, vai viņas regulārās publiskās pārdomas par savu ķermeni rāda labu piemēru jaunām meitenēm.

"Vai tev neliekas, ka tavs augums ir tāds, kāda daudzām nemaz nav? Un tas, ka esot tieva, vēl saki, ka nav labi, var ietekmēt kādas jaunas meitenes uzskatu par ķermeni un ideāliem. Pilnīgi varu iedomāties kādu viegli iespaidojamu meiteni uztveram tevis teikto, ka viņa arī nav pietiekami tieva, nedod dievs, kāda vēl sāks badoties vai vemt pēc ēšanas, lai sekotu tavam piemēram!" asus vārdus influencerei veltīja kāds viņas sekotājs. 

Didrihsone norādīja, ka viņa "nebadojoties un nevemjot", tomēr ieturot "robežas un distances".

"Es nenoliedzu, ka man ir labs augums, bet tas ir jāuztur. Es neesmu pēc gēniem supersmalka. Tāpēc man ir robežas, kuras es ieturu. Un iesaku arī tev reaģēt uzreiz, nevis vilkt garumā, jo vēlāk būs grūtāk," skaidroja Didrihsone.

Vēlāk viņa no jauna skāra šo tematu, atklājot, ka pēc sava viedokļa izteikšanas viņai sākuši par to nākt ļoti daudzi komentāri.

"Katra domā citādāk, un tas ir pilnīgi OK. Mums katrai ir savs augumus, katrai sava figūra, un tas ir jāpieņem. Kādai traucē viens centimetrs, kā, piemēram, man. Es par to dalos, jo man tas tiešām rūp.

Kādai netraucē 10 liekie kilogrami. Mums katrai ir savas normas, kāda vispār nesatraucas par to, kaut gan visas iekšēji satraucas tad, kad ir jau SOS karodziņš, kad ir jau par traku,"

uzskata influencere.

Viņa piebilda, ka sevi "dresējot" jau kopš 16 gadu vecuma un reaģē uzreiz, kad ierauga kādu lieku kilogramu.

"Jā, man augums ir svarīgs, man patīk būt formā. Un tas arī nav perfekts tāpat vien. Manā gadījumā - man ir jāpiedomā. To var attiecināt uz ikvienu mērķi, uz kuru ej," rezumēja skandalozā influencere, norādot, ka "tāpat vien labs augums nebūs, pie tā ir jāstrādā". 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu